Neobični svatovi: Mladenci i gosti na vjenčanje stigli biciklima

Neobični svatovi: Mladenci i gosti na vjenčanje stigli biciklima

 svatovi bicikl maja muskic1

Prolaznici koji su se zatekli u subotu malo prije 19 sati na đakovačkom gradskom korzu, imali su prigodu vidjeti neobične svatove. Umjesto grandioznih limuzina i velike povorke koja ih prati, mladenci IVANA GRIZAK i MARKO JAKŠIĆ odlučili su se za skromno i nesvakidašnje vjenčanje.

Pred gradsku vijećnicu, u kojoj su pred matičarkom izrekli svoje sudbonosno “DA”, dovezli su se – na biciklima! Mala, ali vesela kolona zajedno s kumovima “pedalirala” je od kuće u Pavićevoj ulici do gradske vijećnice…

- Na ovu ideju došla je moja buduća supruga. Sjajna zamisao i ostao sam paf! Što je najveća fora, mi smo svatove napravili vrlo skromno, sve zajedno koštat će nas oko tri tisuće kuna, kaže Marko.

Ivana napominje kako su zvali samo najužu rodbinu, roditelje i kumove.Slavili smo kod kuće, a nakon vjenčanja idemo na večeru u Sokak, kaže Ivana koja još studira, dok Marko već radi vani.

Iako imam novaca i mogao sam napraviti skupe svatove smatrao sam kako u današnje vrijeme nema smisla trošiti novac na takav način, poručio je mladoženja.

Ivani je 22 godine, a Marku 31 godina, oboje su Đakovčani, a svojim su neobičnim svatovima priredili pravu atrakciju i oduševljenje slučajnoj publici.

svatovi bicikl maja muskic2

svatovi bicikl maja muskic3

svatovi bicikl maja muskic4

Tekst: Radio Đakovo
Foto: Maja Muškić

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Utorak

Srijeda

Četvrtak