Vijesti / Regija

Malom Tinu nakon operacije u Belgiji ipak spašen vid

Malom Tinu nakon operacije u Belgiji ipak spašen vid

Osmogodišnji dječak Tin Željeznik u petak navečer vratio se sa svojim ocem iz Belgije, gdje mu je obavljena operacija oka.

Nakon što se prije dva tjedna objavila vijest kako je malom Tinu potrebna pomoć, na noge se digla cijela Hrvatska te je u nešto više od 24 sata, prikupljen iznos od 30 000 kn, koliko je bilo potrebno za operaciju.

Dojmove nakon dolaska s operacije iz Belgije za Glas Slavonije ispričao je otac dječaka – „Operacija je prošla u redu, liječnici su Tinu ponovno zalijepili retinu, te stvorili silikonski tampon, no, kazali su kako će Tin morati na još jednu takvu operaciju u veljači. On se sada mora čuvati, ne smije se izlagati naporima, baviti se sportom... Kontrolu ćemo obaviti u zagrebačkoj Svjetlosti, a onda vidjeti što i kako dalje", ispričao je Tinov otac Krešimir te dodao kako je dječačić sve stoički i hrabro podnio, a najviše se veselio povratku kući.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Roditelji dječaka kažu i kako su im ljudi pomagali na svakom koraku, prepoznajući  Tina prema priči koju su mediji prenijeli čak i u Belgiju.

Teško je pronaći adekvatne riječi za zahvalnost koju osjećam svima koji su na bilo koji način pridonijeli da Tin dođe u Belgiju i bude operiran", riječi su oca malenog Tina. Podsjetimo humanitarnu akciju za pomoć Tinu pokrenuo je KUD Sklad Đakovo, u kojem dječak pleše u dječjoj skupini.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!