Vijesti / Regija

Pomozimo malom Tinu da vidi

Pomozimo malom Tinu da vidi

Malenom Tinu Željezniku iz Đakova tek je osam godina i potrebna mu je vaša pomoć. Tinu je potrebna hitna operacija oka koja će mu spasiti vid. Operacija se može obaviti u Beogradu ili u Belgiji, a zbog hitnosti zahvata roditelji nisu u mogućnosti u kratkom roku osigurati novce za troškove operacije koji iznose malo više od 3 000 eura za operaciju u Beogradu, ili preko 5 000 u Belgiji, bez putnih troškova.

- Tin već duže vremena nosi naočale i ima veliku dioptriju. Raste mu očna jabučica, i neizvjesno je što će dalje biti. Sada vidi na lijevo oko gdje mu je dioptrija –20, a ne zna se zbog čega, došlo je do problema sa desnim okom. Liječnici su nam rekli kako su problemi mogli nastati i prilikom udara, no mi ne znamo za takav slučaj. Operacija je hitno potrebna da mišići u oku ne bi odumrli. Nisam stručnjak, ali su nam liječnici pojasnili da se odvojila retina, odnosno mrežnica od oka. To se čim prije mora zalijepiti. U Zagrebu nam je rečeno da nam ne garantiraju uspjeh, odnosno da mogu 'zakrpati', ali ne do kraja izliječiti. Nisu jednostavno stručni za to, pojašnjava za Glas Slavonije Tinova mama Zdenka.

"Pokažimo još jednom da u nama kuca jedno veliko toplo ljudsko srce, a najveća zahvala bit će nam široki dječji pogled uvijek razigranog Tina" - poručuju u svom dopisu Zahvalni članovi KUD-a Sklad i roditelji Zdenka i Krešimir Željeznik.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[important title=BROJ RAČUNA]Svi koji odluče pomoći malenom Tinu, donaciju mogu uplatiti na žiro-račun otvoren na Tinovo ime u Splitskoj banci. Broj računa je: HR 6423300033153002175[/important]

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!