Vijesti iz Đakova

Vijesti iz Đakova

Uz Osijek i Slavonski Brod po prvi puta i Đakovo direktno povezano s Ljubljanom i Münchenom

Uz Osijek i Slavonski Brod po prvi puta i Đakovo direktno povezano s Ljubljanom i Münchenom

FlixBus, europski lider u prijevozu putnika s početkom još jedne uspješne sezone širi mrežu međunarodnih autobusnih linija iz Hrvatske.

   

Suradnja Županije i Đakova: Gradi se dvorana, uređuju liječničke ordinacije, 13 milijuna kuna za energetsku obnovu

djakovo sastanak

Izgradnja školske dvorane u Selcima Đakovačkim već godinama je tema rasprava u Gradu Đakovu, pa je tako bila i prva točka sastanka župana Ivana Anušića i gradonačelnika Đakova Marina Mandarića i njihovih suradnika održanog jučer, 27. ožujka 2018. godine u sjedištu gradske uprave.

   

Uznemirujući prizori životinja na umoru kraj Đakova: vlasnik počeo hiniti brigu kad je došla inspekcija

magarci

Potresne snimke stižu iz mjesta Budrovci kod Đakova. Životinje ostavljene na velikoj hladnoći ugibale su ili su bile pred ugibanjem, a inspekcijama je sve prijavio zabrinuti susjed.

VIDEO
   

Prijedlog da se marihuana legalizira, uzgaja i prerađuje u Vukovaru izazvao buru u gradskom vijeću

koboplja

Prijedlog da se marihuana legalizira, uzgaja i prerađuje u Vukovaru, izazvao je buru u Gradskom vijeću. Vijećnik Živog zida smatra kako bi se na taj način otvorila nova radna mjesta, donio posao i zarada u grad te spriječilo iseljavanje.

VIDEO
   

Glumeći djelatnicu banke starici na prijevaru uzela nekoliko stotina tisuća kuna

U posljednje dvije–tri godine pojavio se novi oblik prijevare, najčešće usmjeren prema građanima starije životne dobi. Prevaranti koriste životnu dob, samostalno stanovanje te neupućenost i nepažnju osoba da dođu do njihovih ušteđevina i novca.

   

Đakovčanin koji hvata pedofile na internetu otkriva: ‘Sadržaj je toliko gadljiv da ga samo najbolesniji umovi mogu objaviti’

hakiranje internet

Đakovčanin Dalibor Vlaho, osnivač Centra za edukaciju i prevenciju nasilja i operativac u Operativnom centru, svakodnevno radi na otkrivanju sadržaja dječje pornografije i pedofilije, ali i na njihovu uklanjanju i detekciji predatora.

   

Đakovčanin Pavo Gurdon do sada dao krv čak 125 puta!

davanje krvi

Prijemom na kojem su gradonačelnik Marin Mandarić i njegov zamjenik Robert Francem uručili priznanja oobilježen je Dan dobrovoljnih darovatelja krvi.

   

Pijan jurio Đakovom 119 km/h

U nedjeju u večernjim satima đakovačka policija zaustavila je 22-godišnjeg hrvatskog državljanina, vozača osobnog automobila marke „VW Golf 1.9 CLD“ u prekršaju prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila u u Đakovu u Ulica Ante Starčevića.

   

Potres jutros prodrmao Đakovo

potres

Noćas, 3. rujna 2017. godine u 4 sata i 55 minuta seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su umjeren potres s epicentrom kod Đakova.

   

Incident na svečanom mimohodu 51. Đakovačkih vezova

vezovi incident

Prvi puta u pedesetjednogodišnjoj povijesti Đakovačkih vezova, tu već prepoznatljivu smotru folklora i izvan nacionalnih okvira, obilježio je jedan incident.

VIDEO
   

Pronađeno nekoliko stotina tisuća kuna koje je starac zaboravio na đakovačkom korzu

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 21-godišnji hrvatski državljanin i 19-godišnja hrvatska državljanka počinili kazneno djelo utaja, dok su 40-godišnji hrvatski državljanin i 38-godišnja hrvatska državljanka počinili kazneno djelo prikrivanje.

   

Na terasi kafića zaboravio torbicu s nekoliko stotina tisuća kuna pa mu je ukrali

djakovo korzo

Neoprezni 72-godišnjak još će pamtiti svoje ispijanje kave na đakovčakom korzu.

   

Kod 45-godišnjaka iz Đakova policija pronašla drogu, vage, novac, telefone, puške...

Droga orujezje djakovo

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 45-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari te nedozvoljena trgovina, izvjestila nas je PU osječko-baranjska.

   

Đakovačka policija organizira javnu dražbu bicikala

bicikli policija

U petak, 9. lipnja, od 9 – 12 sati, u prostorijama Policijske postaje Đakovo održat će se prepoznavanje pronađenih bicikala i drugih pronađenih i napuštenih stvari (čije je vrijeme pronalaska tri godine i duže).

   

Stranica 1 od 21

Najave događaja