Vijesti / Regija

Započela obnova autobusnog kolodvora u Belišću

Započela obnova autobusnog kolodvora u Belišću

Na zadovoljstvo putnika, građana ali i lokalne samouprave u ponedjeljak, 6. kolovoza započeli su radovi na uređenju autobusnog kolodvora u Belišću koji je već duže vrijeme prepušten kontinuiranom uništavanju mladih.

Na zadovoljstvo putnika, građana ali i lokalne samouprave u ponedjeljak, 6. kolovoza započeli su radovi na uređenju autobusnog kolodvora u Belišću koji je već duže vrijeme prepušten kontinuiranom uništavanju mladih.

belisce-kolodvor

Naime, u dogovoru i na inicijativu Grada Belišća tvrtka Panturist kao vlasnik cijele nekretnine na kojoj se nalazi izgrađeno autobusno stajalište, odlučila je započeti građevinske radove na uređenju i popraku prostora.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radove su obišli dogradonačelnica Marija Ilić i voditeljica Upravnog odjela za komunalno stambene djelatnosti Jasna Slijepčević u pratnji predstavnika tvrtke Panturist Hrvoja Petričevića koji je istaknuo kako će se tijekom kolovoza izvoditi radovi na uređenju krovnog dijela stajališta, perona, ali i cijelokupne zgrade što podrazumijeva uređenje fasade, zidova, oluka ali i uređenje ulaznih vrata i unutrašnjosti čekaonice.

Radovi se planiraju završiti do početka rujna kako bi autobusni kolodvor bio spreman za korištenje nakon godišnjih odmora i početka nove školske godine.

Dogradonačelnica Marija Ilić iskazala je veliko zadovoljstvo što se tvrtka Panturist odlučila na incijativu grada Belišća započeti sa radovima i što će se sada ovaj prostor učiniti lijepšim i funkcionalnijim u našem gradu za sve one koji koriste autobusni prijevoz ali i svih posjetitelja i sugrađana.

Grad Belišće nastavlja suradnju, a već prije početka školske godine očekuje se i najavljena pomoć iz državnog proračuna za subvencioniranje prijevoza za učenike koja će svakako biti korisna u današnje vrijeme. Istaknula je kako je vrlo važno da Panturist početkom rujna ponovno započinje sa svim redovnim linijama koje su prilagođene učenicima i radnicima koji najviše i koristi ovu vrstu prijevoza.

belisce-kolodvor1

Na kraju dogradonačelnica Marija Ilić pozvala je sve mlade da zajedno sa Gradom Belišće povedu brigu o gradskoj imovini kako bi svoju sredinu učinili što ugodnijom za življenje.

Razgovor su nastavljeni u Gradskoj upravi, gdje je dogovoreno da se tijekom jesenskog i zimskog razdoblja otvori i prostor čekaonice za potrebe putnika kako bi se mogli skloniti zbog lošeg i hladnijeg vremena.

Na objektu autobusnog kolodvora po prvi puta u planu je i postavljanje video nadzora kako bi se spriječilo uništenje ili oštećenja imovine nakon svih izvedenih radova na uređenju autobusnog kolodvora.

Izvor: belisce.net


Izdvojeno

Reci što misliš!