Sanacija bazena u Belišću?

Sanacija bazena u Belišću?

ivicbelisce220Ministar obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Tomislav Ivić proteklog je vikenda u Belišću rezanjem vrpce označio početak radova na sanaciji pješačkih i biciklističkih staza na području Belišća i Valpova.

Riječ je o projektu financiranom iz program EIB II vrijednom 4,164.000 kuna, u kojem Ministarstvo regionalnog razvoja sudjeluje s 80 posto sredstava ili 3,331.000 kuna, a Grad Belišće osigurao je 833.000 kuna. Kako je najavljeno na svečanosti u Belišću, istim projektom bit će sanirane pješačke staze na području Belišća kroz 19 ulica ukupne dužine veće od 10 kilometara, a u Bistrincima će biti sanirane staze u šest ulica ukupne površine tri kilometra. Također, u sklopu projekta bit će sanirane i biciklističke staze u tri ulice duže od dva kilometra.
Na svečanosti na kojoj su ministarstvima zahvalili gradonačelnik Belišća Zvonko Borić, i predsjednik Gradskog vijeća Belišća Dinko Huis, nazočne je posebno razveselila najava ministra Ivića o početku sanacije belišćanskog bazena, koja se očekuje do kraja ove godine.

TEKST: L. Aničić, Glas Slavonije

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja