Vijesti / Regija

Pametne klupe u središtu Belišća

Pametne klupe u središtu Belišća

Prošlog tjedan u Belišće su stigle pametne klupe koje osim punjenja mobitela i brzog interneta, nude mogućnost i bežičnog punjenja, a opremljene su i senzorima za temperaturu te prikazuju informacije o vlažnosti i kvaliteti zraka, ne samo u Belišću, nego i u drugim gradovima.

Prema prijašnjim najavama, na području Belišća i prigradskih naselja bit će postavljeno 10 pametnih klupa Steora, a tim potezom Belišće želi unaprijediti i kreirati idealne uvjete za kvalitetan život ne samo za stanovnike grada Belišća, već i okolnih naselja, biti korak bliže koncepciji pametnih gradova budućnosti te ujedno dati podršku u promicanju inovativnih hrvatskih proizvoda kao što je pametna klupa Steora.

Ukupna vrijednost ove investicije je 154.000 kuna s PDV-om, a zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić je iskoristio priliku i apelirao na sve sugrađane da čuvaju pametne klupe, kako bismo svi mogli u njima uživati, bez obzira na godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pametne klupe u sebi imaju sustav hlađenja pa se temperatura sjedala automatski optimizira na idealnu temperaturu pa se klupe mogu koristiti i za najtoplijih dana.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!