I Belišće dobiva Socijalnu samoposlugu

I Belišće dobiva Socijalnu samoposlugu

socijalna-trgovina-belisce

Grad Belišće još jedan je u nizu gradova u kojem se otvara Socijalna samoposluga u svrhu poboljšanja uvjeta života socijalno ugroženim osobama i obiteljima.

Kako piše na službenim stranicama Grada Belišće, korisnici Socijalne samoposluge mogu biti osobe koje imaju prebivalište i boravište najmanje godinu dana na području grada Belišća i prigradskih naselja, a koje zadovoljavaju propisane kriterije vezane uz visinu mjesečnih primanja kako slijedi:
1. samci s mjesečnim primanjima maksimalno do tisuću kuna te
2. obitelji s mjesečnim primanjima maksimalno do tisuću kuna po članu obitelji za punoljetne osobe i petsto kuna za maloljetne osobe.

Svi potencijalni korisnici usluga Socijalne samoposluge koji ispunjavaju ove uvjete da se od ponedjeljka, 19. listopada 2015. godine, mogu svakoga radnog dana u vremenu od 8 do 12 sati osobno javiti u prostorije Socijalne samoposluge u Tržnom centru Belišće gospođi Danijeli Kupanovac radi upisa u evidenciju korisnika.

Upisi će se vršiti do 30. listopada ove godine. Pravo korištenja usluge Socijalne samoposluge moći će ostvariti samo osobe i obitelji koji budu upisani u ovaj registar korisnika.

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja