Belišće: Humanitarna utakmica - najava

Belišće: Humanitarna utakmica - najava

Podsjećamo: Danas 30. rujna 2010. u 15,30 sati pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske prof.dr.sc. Ive Josipovića i Hrvatskog olimpijskog odbora održat će se u Belišću humanitarno-sportska akcija – nogometna utakmica Humane zvijezde Hrvatske i humane zvijezde Belišća za Dječji vrtić „Maslačak“ Belišće.

Danas 30. rujna 2010. u 15,30 sati pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske prof.dr.sc. Ive Josipovića i Hrvatskog olimpijskog odbora održat će se u Belišću humanitarno-sportska akcija – nogometna utakmica Humane zvijezde Hrvatske i humane zvijezde Belišća za Dječji vrtić „Maslačak“ Belišće.Na čelu ekipe Humanih zvijezda Hrvatske bit će Predsjednik Republike Hrvatske prof. dr.sc. Ivo Josipović, a očekuje se i dolazak Zlatka Mateše, Josipa Ćopa, Renata Živkovića, Žarka Relote, Velimira Zajeca, Igora Cvitanovića, Roberta Špehara, Borisa Novkovića i drugih.

Utakmica koja će se odigrati na nogometnom stadionu NK Belišće bit će 30. nastup Humanih zvijezda Hrvatske koje nastupaju u humanitarne svrhe pa će tako biti i u Belišću 30. rujna. Cjelokupan prihod od ulaznica namijenjen je Dječjem vrtiću „Maslačak“ Belišće, a cijena ulaznice je 10 kuna.
U ime Organizacijskog odbora humanitarne nogometne utakmice koja će se održati u Belišću pozivamo Vas da se sukladno Vašim mogućnostima kupovinom ulaznica uključite u akciju i uz Humane zvijezde Hrvatske i Vi doprinesete boljoj kvaliteti boravka naše djece u vrtiću.
Ulaznice su dostupne u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti (Kr. Tomislava 206, tel. 400-633), a uplate možete izvršiti na žiro-račun Dječjeg vrtića Maslačak“ Belišće broj: 2340009-1100011255 (otvoren kod PBZ).

 

TEKST: www.belisce.net

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja