Vijesti / Regija

Pomozimo malom Matiji!

Pomozimo malom Matiji!

'Mali dar za veliku stvar' naziv je ujedinjenih humanitarnih akcija za malog Matiju Špoljarića iz Belog Manastira. Matija boluje od vrlo rijetke anomalije na mozgu, a njegova majka do polovice veljače mora sakupiti 7000 eura za odlazak na liječenje u bolnicu u Clevelandu (SAD), jedinu bolnicu koja može pomoći Matiji.

'Mali dar za veliku stvar' naziv je ujedinjenih humanitarnih akcija za malog Matiju Špoljarića iz Belog Manastira. Matija boluje od vrlo rijetke anomalije na mozgu, a njegova majka do polovice veljače mora sakupiti 7000 eura za odlazak na liječenje u bolnicu u Clevelandu (SAD), jedinu bolnicu koja može pomoći Matij

Naime, do sada su održane dvije humanitarne akcije pod nazivom Humanitarni turnir koji je održan 25. siječnja u Nastavno – sportskoj dvorani u Belom Manastiru, gdje su nastupili ŽOK Baranja 2, ŽOK Baranja i  MNK Slonja d.o.o.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osnovna škola ˝Dr. Franjo Tuđman˝ iz Belog Manastira organizirala je  humanitarnu akciju pod nazivom  „Igračka za Matiju“ (sajam igračaka), a u ove dvije akcije prikupljeno je preko 6.000 kuna.

Mirovna grupa 'Oaza' Beli Manastir također organizira humanitarnu akciju pod nazivom 'Cvjetić za Matiju' u kojoj će prodavati broševe po institucijama, tvrtkama i sl.

Akcija "Kolačić za Matiju“ održati će se sutra  2. veljače  na belomanastirskom trgu gdje će roditelji učenika 5.b razreda, koji pohađa Matijina sestra Ena, prodavati slastice.

[blockquote]Humanitarni koncert za Matiju održati će se u nedjelju, 3. veljače u Nastavno sportskoj dvorani u Belom Manastiru s početkom u 18 sati. Cijena ulaznice je 5 kuna.

Natupiti će: Tamburaši slavonske krvi, Šokačka grana, Melem, Ringišpil, Baranjski sokak, Krivi spoj, Dario Plevnik i Dražen Popijać-Pupi

Suorganizator koncerta: Skok klub, Ivana Salonja

Sponzori: Slonja d.o.o., Stipo Benak, Evica Čutoraš, HSP AS Osijek, Croatorum RH

Pokretači koncerta: Dalibor Benak, Jadranka Orešković, Mihaela Ivanković, Kristian Matić, Evica Čutoraš

Karte za koncert mogu se kupiti: Caffe Bar Candy, Green Room Pub Beli Manastir, Caffe Bar Lymar, Caffe Bar Jungla te na ulazu u dvoranu na sam dan koncerta.[/blockquote]

UKLJUČIMO SE SVI!

Svi koji žele pomoći Matiji uplatom sredstava, mogu to učiniti na broj računa Zagrebačke Banke 2360000-3238819451

Spomenka Špoljarić 099 672 66 34

Dunavska 2 31300 Beli Manastir

Izvor: Baranjamedija.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!