Vijesti / Regija

Beli Manastir: Uskoro rješenje problema raskrižja u centru grada?

Beli Manastir: Uskoro rješenje problema raskrižja u centru grada?

Na posljednoj sjednici Gradskog vijeća Belog Manastira, vijećnica Božana Sutarić pitala je kada će se na raskrižju Školske i Nazorove postaviti semafor i u čijoj je ingerenciji odluka o tome.

beli manastir raskrizje495

Riječ je o vrlo frekventnom križanju u neposrednoj blizini gradskog središta. Osim brojnih automobila, preko tamošnjih pješačkih prijelaza dnevno prođe na stotine učenika osnovne i triju srednjih škola, pa je čudo da tamo još nije postavljena semaforska signalizacija, a kako se nekome od učenika,zbog gužve na tamošnjem raskrižju, ne bi što dogodilo, ravnatelj belomanastirske OŠ Dr. Franje Tuđmana Damir Mendler zabranio je izlaske iz zgrade u vrijeme odmora.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema pisanju Glasa Slavonije iz resornog gradskog odjela, objasnili su kako je postavljanje semafora u njihovoj ingerenciji pa će o tome vrlo brzo raspravljati.

Gradonačelnik Ivan Doboš naglašava kako je postavljanje semafora na raskrižju Školske i Nazorove već bilo razmatrano, ali je odluka ipak bila donesena za gradnju uspornika u Ulici Vladimira Nazora.

"Rebalansom proračuna može se uvrstiti i postavljanje semafora,što će koštati oko 300.000 kuna", objasnio je Doboš za Glas Slavonije.

Foto: Google maps (screenshot)


Izdvojeno

Reci što misliš!