Vijesti / Regija

Milijunaš iz Belog Manastira ostaje milijunaš i nakon oporezivanja

Milijunaš iz Belog Manastira ostaje milijunaš i nakon oporezivanja

Iako se u medijima pisalo kako će Leonard Mlinarić iz Belog Manastira dobiti puno manji iznos nego što je osvojio iz HRT-a su to demantirali.

Iako se u medijima pisalo kako će Leonard Mlinarić iz Belog Manastira dobiti puno manji iznos nego što je osvojio iz HRT-a su to demantirali.

2a4f13e4b2a935452b22c5cc14642ca3.jpg

Mediji su nedavno objavili kako bi Mlinarić mogao dobiti samo 747.500 kuna, no Index je od HRT-a saznao kako će biti isplaćen puni iznos, odnosno milijun kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Prema Pravilima i propozicijama kviz show emisije "Sve u 7!", sve nagrade osvojene u programu "Sve u 7!" u skladu sa Zakonom o porezu na dohodak, objavljenom u Narodnim novinama 177/04, članak 9., točka 2.6 nisu oporezive porezom na dohodak i natjecateljima se isplaćuju u punom iznosu osvojenog. Natjecatelj Leonard Mlinarić dakle dobiva puni milijun", saznaje Index od HRT-a.

Također prenose i kako se HRT obvezao svim osvajačima nagrede u progrmau "Sve u 7!" dostaviti potvrdu o neoporezivanju porezom na dohodak osvojenih nagrada, prema tome Mlinarić je oslobođen od daljenjeg plaćanj državi na taj iznos.

[span class=camera]VIDEO: Baranjac kod Tarika osvojio milijun kuna![/span]

Mlinarić ostaje milijunaš!

FOTO: Stiv Cinik/Dnevno.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!