Svim odlikašima na kraju godine prigodni dar

Svim odlikašima na kraju godine prigodni dar

skola_ucenici400Još jedna neobična, ali hvalevrijedna ideja dolazi iz Baranjskog vodovoda. Nakon što su objavili početak akcije Popust 5, u sklopu koje će zajedničke zahtjeve za priključak na kanalizaciju nagraditi 50-postotnim popustom, direktor tvrtke Damir Paulić rekao je jučer da su odlučili stimulirati izvrsne učenike.


- Sukladno blagdanskom ozračju, a posebno vođeni motivima uspješnog poslovanja i nastavka izgrađivanja i razvoja odnosa davatelj usluge - potrošač, Baranjski vodovod otvara novo područje javnog doprinosa. Akciju smo nazvali Nagrađena petica, a odnosi se na učenike 8. razreda i srednjoškolce iz cijele Baranje - kaže, objašnjavajući da će nagrađivati osmaše koji su svih osam razreda osnovne škole završili izvrsnim uspjehom te srednjoškolce koji istim uspjehom završavaju školsku godinu.

- Osigurat ćemo prigodne nagrade svim učenicima osnovnih i srednjih škola koje prihvate suradnju promocije s Baranjskim vodovodom - tvrdi, ističući da će prigodne nagrade biti primjerene dobi. Pisane obavijesti poslat će svakoj školi u Baranji, s detaljnim opisom promotivne aktivnosti Nagrađena petica, a učenici trebaju učenjem i zalaganjem ''zaraditi'' nagradu.

 

Tekst: I.Getto (Glas Slavonije)
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja