Vijesti / Regija

Svim odlikašima na kraju godine prigodni dar

Svim odlikašima na kraju godine prigodni dar

Još jedna neobična, ali hvalevrijedna ideja dolazi iz Baranjskog vodovoda.

Nakon što su objavili početak akcije Popust 5, u sklopu koje će zajedničke zahtjeve za priključak na kanalizaciju nagraditi 50-postotnim popustom, direktor tvrtke Damir Paulić rekao je jučer da su odlučili stimulirati izvrsne učenike.


- Sukladno blagdanskom ozračju, a posebno vođeni motivima uspješnog poslovanja i nastavka izgrađivanja i razvoja odnosa davatelj usluge - potrošač, Baranjski vodovod otvara novo područje javnog doprinosa. Akciju smo nazvali Nagrađena petica, a odnosi se na učenike 8. razreda i srednjoškolce iz cijele Baranje - kaže, objašnjavajući da će nagrađivati osmaše koji su svih osam razreda osnovne škole završili izvrsnim uspjehom te srednjoškolce koji istim uspjehom završavaju školsku godinu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Osigurat ćemo prigodne nagrade svim učenicima osnovnih i srednjih škola koje prihvate suradnju promocije s Baranjskim vodovodom - tvrdi, ističući da će prigodne nagrade biti primjerene dobi. Pisane obavijesti poslat će svakoj školi u Baranji, s detaljnim opisom promotivne aktivnosti Nagrađena petica, a učenici trebaju učenjem i zalaganjem ''zaraditi'' nagradu.

 

Tekst: I.Getto (Glas Slavonije)


Izdvojeno

Reci što misliš!