Vijesti / Regija

Grad Beli Manastir dijeli štedljive žarulje svojim građanima

Grad Beli Manastir dijeli štedljive žarulje svojim građanima

Grad Beli Manastir nastavlja s provedbom projekta „Pametni grad Beli Manastir“ i kreće s podjelom energetski učinkovitih žarulja svojim građanima.

Svi građani koji su korisnici usluga Centra za socijalnu skrb Beli Manastir imaju prvenstvo pri podjeli žarulja, a svi građani Romske manjine za preuzimanje žarulja mogu se javiti u Vijeće romske nacionalne manjine u Gradu Belom Manastiru i Udrugu romskog prijateljstva Luna.

Za podizanje žarulja potrebno ponijeti osobnu iskaznicu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Razlog tomu je što projekt želi prvenstveno osigurati smanjenje troška električne energije kroz podjelu i instalaciju energetski učinkovitih žarulja stanovništvu Grada Belog Manastira i pripadajućih naselja koje ima najmanje prihode.

Građanima će biti podijeljeno 3.350 energetski učinkovitih žarulja, a aktivnost podjele žarulja provodi se u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir, Vijećem romske nacionalne manjine u Gradu Belom Manastiru, Udrugom romskog prijateljstva Luna i tvrtkom Baranjska čistoća d.o.o.

Projekt financiraju Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te Grad Beli Manastir, pa ovim putem molimo sve predstavnike medija da nam pomognu u informiranju građana objavom ovog poziva.


RASPORED PODJELE:

26.08.2016. u 11 sati u Branjinom Vrhu - Trg

26.08.2016. u 12:30 sati u Šumarini - Trg

26.08.2016. u 14 sati u Šećerani – pored slastičarne

03.09.2016. od 10 do 12 sati u Belom Manastiru - Trg

Izvor: Radio Baranja

 


Izdvojeno

Reci što misliš!