Vijesti / Regija

Nakon 30 godina Beli Manastir ponovo dobio taxi službu

Nakon 30 godina Beli Manastir ponovo dobio taxi službu

Danas je u hotelu Patria u Belom Manastiru potpisan ugovor o franšiznom partnerstvu između vodećeg hrvatskog taksi-prijevoznika, Cammeo grupe i tvrtke Drive zone iz Belog Manastira. Tako je nakon punih trideset godina, građanima ovoga baranjskog grada i njegove okolice ponovno dostupna taksi-služba.

Nositelj franšiznog poslovanja u Belom Manastiru je tvrtka Drive zone čiji je vlasnik g. Tihomir Nožina, a koja će u početku zapošljavati šest  djelatnika te pružati taksi-uslugu s dva vozila u floti.  Od danas će tako na usluzi građana Belog Manastira 24 h dnevno biti Nenad Novković, Goran Lapis, Kristijan Kovačec, Luka Čepić, Andrej Trmpota i Dario Prpić.

Pokretanje taksi-službe u Belom Manastiru je izazov, ali i hrabar poslovni potez koji će sigurno pronaći interes građana svih dobnih skupina.  Javni prijevoz u ovome trenutku ne zadovoljava potrebe građana, a  njegova cijena je, u odnosu na nizak životni standard, previsoka pa će usluga taksi-prijevoza po znatno prihvatljivijim cijenama mnogim građanima biti izvrsna prilika da uz što manje novaca i više vremena obave svoje svakodnevne aktivnosti i zadatke.“, rekao je između ostalog  regionalni direktor Taxi Cammea za Osijek i Baranju, g. Klaudio Klajn.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I g. Nožina optimistično gleda na početak poslovanja u Belom Manastiru: „ Naši sugrađani već trideset godina nemaju adekvatan taksi prijevoz koji bi mogao pratiti njihove potrebe. Sada će,  zahvaljujući ovoj suradnji imati tu priliku. Kao samostalni taksi-prijevoznik ne bih mogao pružati tako kvalitetnu uslugu, ali uz partnerstvo Cammeo grupe, imam na raspolaganju kompletnu opremu, modernu tehnologiju, uigran tim i stalnu logističku, marketinšku i tehničku podršku- sve što mi je potrebno da svojim klijentima mogu ponuditi najbolju moguću uslugu. Radujem se ovoj suradnji i vjerujem da će mi ona kao samostalnom poduzetniku omogućiti stabilna primanja i siguran život, a vjerojatno će otvoriti mogućnosti i za nova zapošljavanja.“

Potpisivanju ugovora nazočio je i zamjenik gradonačelnik Belog Manastira, g. Marko Bogalić, koji je ovom prilikom rekao: „Uvođenje taksi službe u Belom Manastiru od velikog je značaja ne samo za lokalnu zajednicu već i za turizam, jer sve više ljudi otkriva Baranju kao turističku destinaciju.“

I predsjednica Gradskog vijeća Belog Manastira, gđa Jadranka Sabljak istaknula je kako gradske vlasti podržavaju malo i srednje poduzetništvo te kako će ova usluga koristiti i stanovnicima prigradskih naselja i okolnih sela koja nisu dobro povezana s centrom grada.

Beli Manastir je tako postao sedmi grad u Hrvatskoj u kojem je Taxi Cammeo pokrenuo svoje poslovanje. Time je povećana franšizna mreža Cammeo grupe zahvaljujući kojoj ova vodeća hrvatska-taksi kompanija zapošljava više od 700 djelatnika te bilježi stalni rast prometa i broja zaposlenih. Nakon Belog Manastira, u Cammeo grupi uskoro najavljujuju i otvaranje poslovanja u Koprivnici.

Izvor: Republika.eu

 


Izdvojeno

Reci što misliš!