EcoCortec traži nove radnike

EcoCortec traži nove radnike

BELI MANASTIR - Belomanastirska tvrtka EcoCortec, prva hrvatska tvornica bioplastike, uskoro će povećati kapacitet za 50 posto. Nakon povećanja kapaciteta, godišnje će proizvoditi pet milijuna kilograma biorazgradivih folija i vrećica.

U tvrtki ističu da je jačanje tržišta te sve veća potražnja za njihovim proizvodima potaknula nova konkretna ulaganja u novu opremu i strojeve po strogim standardima u proizvodnji proizvodnji biorazgradivih folija i biorazgradivih vrećica. Napominju da će nastaviti i opremanje proizvodnih linija posve novom linijom za ekstruziju te strojevima za daljnju doradu proizvoda.
- Uz povećanja kapaciteta u ekstruziji, ovdje je uključeno i postrojenje za reciklažu, tisak i konfekciju bioplastike - kažu u tvrtki, dodajući da je dosadašnji tempo opremanja i jačanja proizvodnje nastavljen u skladu sa sve većim zahtjevima tržišta za provjereno kvalitetnim proizvodima koje prate međunarodno priznati certifikati kvalitete.
Sve skupa omogućit će i bitno kraće vrijeme čekanja za naručeni proizvod te brže reagiranje na zahtjeve tržišta.
Važno je istaknuti da cijela investicija i povećanje kapaciteta proizvodnje osigurava nova zapošljavanja u belomanastirskom EcoCortecovom pogonu.
Inače, u ovom trenutku tamo radi 15 ljudi, a nakon povećanja kapaciteta otvorit će se najmanje pet novih radnih mjesta. (Ivica Getto/Glas-slavonije)
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Srijeda

Četvrtak

Petak