Vijesti / Regija

I u Belom Manastiru otvorena socijalna samoposluga

I u Belom Manastiru otvorena socijalna samoposluga

Prvog dana u travnju otvorena je socijalna trgovina u Belom Manastiru smještena u zgradi P+8 s parkirališne strane. Socijalnu trgovinu otvorila je Udruga Prijatelji Svetog Martina, a police su napunjene uz pomoć brojnih donacija za koje organizatori vjeruju kako neće nedostajati ni u budućnosti.

"Na žalost danas otvaramo socijalnu trgovinu u Belom Manastiru što nikako nije razlog za slavlje, te se nadamo kako ćemo vas uskoro moći pozvati na zatvaranje." rekao je predsjednik Udruge Igor Jakobfi, a s njim su se složili gradonačelnik Belog Manastira Ivan Doboš i predsjednica Gradskog Vijeća Jadranka Sabljak koji su ujedno i najzaslužniji za dobivanje prostorija.

Prošloga tjedna u suradnji s dječjim vrtićem Cvrčak i svim školama u Belom Manastiru, a povodom Uskrsa održana je akcija prikupljanja hrane i ostalih potrepština za socijalnu trgovinu. U akciju su se osim škola uključile i župe Beli Manastir i Branjin Vrh, tvrtke s područja Baranje kao i ostali pojedinci.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Socijalna trgovina namijenjena je svim Baranjcima, iako planiramo i otvaranje podružnica. Službeno s radom započinjemo 7. travnja, a vrijednost robe koju ćemo besplatno dijeliti bit će 50 kuna po obitelji te po 20 kuna za svakog člana obitelji. Ako ne uzmu robu u toj vrijednosti, iznos će biti prebačen u idući mjesec.“ rekao je Jakobfi.

Socijalna trgovina radit će ponedjeljkom, srijedom i subotom, a svi zainteresirani za predaju donacija mogu se radnim danima javiti Udruzi 'Prijatelji Svetog Martina' ili na broj telefona 098 19 06 959.

Izvor: Radio Baranja

 


Izdvojeno

Reci što misliš!