Vijesti / Regija

Kupanje na belomanastirskim bazenima i ovog ljeta

Kupanje na belomanastirskim bazenima i ovog ljeta

SRC Bazeni u Belom Manastiru ipak će otvoriti svoja vrata. Iz gradske blagajne bit će financirano njihovo punjenje, što će porezne obveznike stajati oko 40 tisuća kuna. Tako će biti ispunjen uvjet koji je pred Grad postavio koncesionar.

- I ove ćemo godine postupiti po modelu sličnom onom prošlogodišnjem, dakle platit ćemo punjenje bazena, kaže za Glas Slavonije gradonačelnik Ivan Doboš, naglašavajući kako pritom ima u vidu interes svih građana Belog Manastira, posebice onih koji ne mogu otići na more.

- Mislim da iznos od 40 tisuća kuna nije takav da ga proračun ne bi mogao podnijeti, kaže Doboš, naglašavajući kako će za otprilike mjesec dana biti obavljen rebalans proračuna. Izrazio je nadu da će prijedlog rebalansa proračuna podržati svi vijećnici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Voditelj bazena Dražen Kovač potvrdio je informaciju.

- Iz tekućeg poslovanja zaista ne možemo početi rad. Financiranjem punjenja bazena sa strane Grada otklonjena je prepreka za kretanje u novu kupališnu sezonu, tvrdi, naglašavajući kako ih sada čeka mukotrpan posao varenja bazenske školjke, uređenje okoliša i ostalog.

- Za sada ne mogu reći kada će biti otvoreni, ali učinit ćemo sve da to bude što brže, ističe Kovač.

Izvor: Glas Slavonije

 


Izdvojeno

Reci što misliš!