Vijesti / Regija

Veliki za MALE i u Belom Manastiru

Veliki za MALE i u Belom Manastiru


Građanska inicijativa Veliki za MALE, nakon brojnih humanitarnih aktivnosti, ovoga puta odlučila je razveseliti mališane u Domu za djecu 'Klasje' u dislociranoj jedinici poludnevnog boravka u Belom Manastiru.

Riječ je o djeci koja su po preporuci Centra za socijalnu skrb smještena u Dom gdje provode vrijeme prije ili nakon škole, uče, posvećuju se domaćoj zadaći, kvalitetno provode slobodno vrijeme, a navečer se vraćaju u svoje obitelji.

U nedjelju, 30. ožujka članovi VzM i njihovi prijatelji frizeri iz Salona za njegu i ljepotu 'S Lady' s kojima su već odradili ovakvu akciju u osječkom Dječjem domu 'Klasje', djecu su ošišali i napravili im frizure, a pjesnik Zorislav Vidaković zabavljao ih je pjesmama o mačku Prkonjici i drugim pričama.

Glavni razlog posjet belomanastirskom Dječjem domu 'Klasje' bili su darovi za djecu, te donacija pribora za jelo, šalica, čaša i ostalog u vrijednosti 1 000 kuna, za što je financijska sredstva izdvojio osječki NCLC 'Kuna'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Sretni smo što možemo pridonijeti i ovoj akciji građanske inicijative 'VzM' kupovinom onoga što je u ovom trenutku potrebno djeci u belomanastirskoj jedinici Dječjeg doma Klasje'' rekla je doc. dr. sc. Irena Ištoka Otković, predsjednica NCLC Kune Osijek i izrazila želju za nastavkom ovako dobre suradnje s VzM.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!