Vijesti / Regija

Skupljena sredstva za liječenje Biljane Smolčić - operacija 31. listopada!

Skupljena sredstva za liječenje Biljane Smolčić - operacija 31. listopada!

Biljana Smolčić ići će na operaciju. Zahvaljujući brojnim akcijama skupljen je potreban novac.

Biljana je 22-godišnja djevojka iz Čeminca oboljela je od tumora na mozgu prije dvije godine. Nakon tri teške operacije njeno stanje je i dalje jako loše. Svakodnevne glavobolje, oštećen vid na lijevo oko te spušten desni kapak ostavit ce na dragu Biljanu dugotrajne posljedice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dobila je priliku otići u Njemačku na operaciju, ali cijena operacije iznosi 30.000 eura. Nakon raznih humanitarnih događaja tijekom nekoliko mjeseci prikupljeno je bilo 15.000 eura. Nadali smo se da ce liječnici potpisati te da ce sve ici preko HZZO-a, ali nažalost jedan liječnik nije potpisao.

[span class=camera]VIDEO: Pomozimo Biljani[/span]

[span class=attention]POGLEDAJTE: Ugostitelji se udružili i pomažu Biljani[/span]

[span class=camera]GALERIJA i VIDEO: Tamburaši i LJUDI za Biljanu[/span]

[span class=attention]POGLEDAJTE: FC031 - sav prihod ide za Biljanu[/span]

[span class=attention]POGLEDAJTE: Baranjci skupili još 10 tisuća kuna za pomoć Biljani[/span]

[span class=attention]POGLEDAJTE: Humanitarni malonogometni turnir za Biljanu[/span]

Vidjevši u kakvoj situaciji je Biljana i njezina obitelj u akciju prikupljanja sredstava uključili su se brojni od baranjskih nogometaša, ugostitelja, estradnih umjetnika, navijača, tvrtki pa sve do običnih ljudi.

c4174c489a8529e4b4f82580facadf50.jpg

Zahvaljujući svima njima prikupljena su potreba sredstva, a kako se skupljanje i dalje nastavlja očekuje se da će prikupljeni iznos bitii veći. Biljanina obitelj već je najavila kako će višak sredstava, nakon operacije zakazane za 31. listopada, odnosno nakon lječenja, donirati ostalima kojima je potrebno.

3a13a080b8fa3142a47fc2ade8fd72be.jpg

Biljana se zahvalila svima na njihovoj humanosti i velikom srcu. Njezini prijatelji, Slavonci i Baranjci još su jednom dokazali da se na njih može računati kada je to najpotrebnije, a sada je na redu operacija i svi vjeruju, prije svih Biljana, kako će ona donijeti željene rezultate.

humanitarni partiji nox top 18102012 sibhr 645

[blockquote]Ugostitelji skupili 35 000 kn!

Klubovi koji su sudjelovali u prodaji ulaznica: Nox night-caffe bar, Q club, Coctail Barka, Matrix, Old bridge pub, Caffe bar Cadillac, dok su se u  Lotus Bar, St.Patrick's pub, Beckers, Parfe, Luna, Big Ben, k Topu, te night clubu OKS skupljale donacije u za to predviđene kutije.[/blockquote]

[span class=attention]POGLEDAJTE: Domagoj Vida za spas Biljane donirao 40 tisuća kuna[/span]

Biljana SVI smo uz tebe. 


Izdvojeno

Reci što misliš!