Vijesti / Regija

Ulaganje u Poslovnu zonu Bilje

Ulaganje u Poslovnu zonu Bilje

BILJE - Agencija za razvoj općine Bilje predstavila je projekt komercijalizacije Poslovne zone Bilje predstavnicima Hypo Alpe-Adria Bank d.d. iz Osijeka, zainteresiranim poduzetnicima s područja Osječko-baranjske županije koji žele nastaviti poslovanje u Zoni te vijećnicima Općine Bilje.

Istodobno je Danko Šinka, voditelj Podružnice Hypo Alpe-Adria Bank d.d. iz Osijeka promovirao novu kreditnu liniju za poduzetnike zainteresirane za poslovanje u PZ Sjever - Bilje, te obrazložio mogućnosti daljnjeg poslovanja, a što je nastavak uspješne suradnje s Općinom Bilje jer banka uvijek spremno odgovara na potrebe zajednice s kojom ima partnerske odnose.
Zahvalivši na suradnji i partnerskom odnosu, Ružica Bilkić, načelnica Općine, naglasila je prednosti poslovanja u PZ Sjever - Bilje, a nekoliko tvrtki je potpisalo predugovore time iskazavši veliki interes za nastavak i početak poslovanja nakon što Zona počne raditi. Predugovore su potpisali Tehnometal d.o.o., Elatio d.o.o., Plus d.o.o. i Pestrid d.o.o. Interes za poslovanje u biljskoj Poslovnoj zoni pokazala je i tvrtka Drvotokarija d.o.o.

TEKST: (D.P.), www.glas-slavonije.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!