Počinje masovna proizvodnja kulena: Potražnja višestruko nadmašuje kapacitete proizvodnje
Studeni je mjesec kad se u Slavoniji i Baranji počinju praviti tradicionalne suhomesnate delicije - kobasice, čvarci, kulenove seke, švargle i kulen. A baš je kulen najtraženiji i na domaćem, ali i na svjetskom tržištu.
Opširnije u prilogu RTL televizije:
SiB.hr
FOTO: Marko Mrkonjić/PIXSELL
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
-
Na naizgled jednostavno pitanje kandidat je ponudio potpuno neočekivani odgovor
-
Svaki posao pa tako i ovaj, dodaje, ima svoje prednosti i nedostatke, a na kraju se najradije vraća kući u svoj Osijek
Izdvojeno
-
Donosimo vam recept za skuhati pravi baranjski fiš paprikaš i domaću tjesteninu
-
Moša je oduvijek bila poznata i kao pravi gradski kvart iliti, bolje rečeno, firtl u kojemu su živjeli pravi gradski dečki i cure koji su se uvijek, osim sitnih kavgi s Retfalčanima, držali zajedno
-
Nakon devet godina života u Irskoj kući se vratio i Osječanin Dino Dželihodžić
-
Kratka imena, dva sloga, to su trendovi: Liam, Noel, Lota, gotovo je doba Štefanija i Terezija
Reci što misliš!