Vijesti / Regija

U čast Baranji, Vina Belje otvaraju svoja vrata

U čast Baranji, Vina Belje otvaraju svoja vrata

Destinacija Baranja, sa svojom cjelokupnom turističkom ponudom, dobitnik je ovogodišnje nagrade Hrvatske turističke zajednice za najbolju destinaciju ruralnog turizma.

Gostoljubivi domaćini, bogata ponuda fine domaće hrane i autentičnih vina pružit će vam nezaboravan odmak od svakodnevice. U Baranji možete uživati u šetnji šumom dok vam otpalo lišće šušti pod nogama, vožnji čamcem u Kopačkom ritu, adrenalinskom parku u Zlatnoj gredi, vožnji biciklom na najljepšoj vinskoj cesti u Hrvatskoj, Baranjskom kulenu i domaćoj paprici te sjajnim baranjskim vinima.

Neizostavni dio bogate baranjske turističke ponude je i ponuda Belja, pa Vina Belje u čast najbolje ruralne destinacije u Hrvatskoj, u subotu 4.11.2017. od 10-17h otvaraju svoja vrata svim posjetiteljima uz poseban program koji uključuje:

- Gratis obilazak podruma Belje
- Degustaciju Baranjskog kulena
- Obilazak vinarije Vina Belje s kušanjem mladog vina
- Fotografiranje na vidikovcu u srcu vinogradu

Vina Belje nude i poseban program za proslavu Martinja (u subotu 11. studenog) koji uključuje različite kombinacije sljubljivanja vina, suhomesnatih delicija i sireva, obilazak podruma uz Sv. Martina, krštenje mošta i 10% niže cijene vina u vinoteci u sklopu podruma.
Sve dodatne informacije dostupne su na mail adresi [email protected].

Upravo je Sv. Martin zaštitnik i jedinog baranjskog grada pa se upravo tih dana od 7. do 25. studenog slavi Dan Grada Belog Manastira. Bogat kulturni, umjetnički, sportski program i veliki sajam poznatih lokalnih proizvoda zaokružit će ovu priču baranjske ponude u ovo jesenje doba godine.
Cijeli program dostupan je na www.tzbaranje.hr

   

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!