U čast Baranji, Vina Belje otvaraju svoja vrata

U čast Baranji, Vina Belje otvaraju svoja vrata

Vinski podrum Vina Belje 1

Destinacija Baranja, sa svojom cjelokupnom turističkom ponudom, dobitnik je ovogodišnje nagrade Hrvatske turističke zajednice za najbolju destinaciju ruralnog turizma.

Gostoljubivi domaćini, bogata ponuda fine domaće hrane i autentičnih vina pružit će vam nezaboravan odmak od svakodnevice. U Baranji možete uživati u šetnji šumom dok vam otpalo lišće šušti pod nogama, vožnji čamcem u Kopačkom ritu, adrenalinskom parku u Zlatnoj gredi, vožnji biciklom na najljepšoj vinskoj cesti u Hrvatskoj, Baranjskom kulenu i domaćoj paprici te sjajnim baranjskim vinima.

Neizostavni dio bogate baranjske turističke ponude je i ponuda Belja, pa Vina Belje u čast najbolje ruralne destinacije u Hrvatskoj, u subotu 4.11.2017. od 10-17h otvaraju svoja vrata svim posjetiteljima uz poseban program koji uključuje:

- Gratis obilazak podruma Belje
- Degustaciju Baranjskog kulena
- Obilazak vinarije Vina Belje s kušanjem mladog vina
- Fotografiranje na vidikovcu u srcu vinogradu

Vina Belje nude i poseban program za proslavu Martinja (u subotu 11. studenog) koji uključuje različite kombinacije sljubljivanja vina, suhomesnatih delicija i sireva, obilazak podruma uz Sv. Martina, krštenje mošta i 10% niže cijene vina u vinoteci u sklopu podruma.
Sve dodatne informacije dostupne su na mail adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Upravo je Sv. Martin zaštitnik i jedinog baranjskog grada pa se upravo tih dana od 7. do 25. studenog slavi Dan Grada Belog Manastira. Bogat kulturni, umjetnički, sportski program i veliki sajam poznatih lokalnih proizvoda zaokružit će ovu priču baranjske ponude u ovo jesenje doba godine.
Cijeli program dostupan je na www.tzbaranje.hr

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr