Vijesti / Regija

Gospodarska zona Bilje spremna za upotrebu

Gospodarska zona  Bilje spremna za upotrebu

Jučer je 11:00 sati održan je tehnički pregled gradilišta Gospodarske zone „sjever" Bilje.  Prema riječima voditelja postupka gosp. Željka Kajtara sve radnje izvedene su sukladno dozvolama i, kako je vidljivo iz ZAPISNIKA, izdat će se UVJERENJE ZA UPORABU kako je to određeno i propisano zakonom. Drugim riječima, od jučer, Gospodarska zona je spremna za uporabu.

Načelnica Ružica Bilkić po obavljenom tehničkom pregledu i očitanju nadležnih službi, naglašava kako je predanim radom svih sudionika u ovom projektu, počev od izvođača radova Gradnja d.o.o. Osijek, nove nadzorne inženjerske službe MHM d.o.o. Osijek, projektanata Zavod za urbanizam i izgradnju d.d Osijek, te stručnih službi Općine Bilje i Razvojne agencije Općine Bilje d.o.o. ovaj projekt konačno doveden kraju.

Popunjenost Zone već sada iznosi 60%, a ovim činom svi ugovornici, ali i oni koji su u postupku predbilježbi moći će nesmetano nastaviti sa svojim realizacijama. Unatoč brojnim kontroverzama vezanima uz projekt, on je dovršen i očekuje se početak rada.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izvor: Bilje.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!