Vijesti / Regija

5% jeftinija voda za redovite platiše

5% jeftinija voda za redovite platiše

Jedan račun = Jedan bod. Pet bodova = Pet posto manji račun! Jednostavnom računicom do uštede kod plaćanje potrošene vode.

Jedan račun = Jedan bod. Pet bodova = Pet posto manji račun!

Poput velikih trgovačkih lanaca koji svakodnevno organiziraju različite nagradne igre, u cilju što veće i brže zarade, svoje je korisnike, ali iz sasvim drugih razloga, odlučio stimulirati Baranjski vodovod, belomanastirska tvrtka koja pitkom vodom opskrbljuje (ili će opskrbljivati) više od pola Baranje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U cilju racionalizacije poslovanja i pružanja što kvalitetnije usluge uveli smo dva nova "proizvoda", kaže Damir Paulić, direktor Baranjskog vodovoda, napominjući da je njihova primjena počela 22. ožujka, na Svjetski dan voda. Jedan od njih je program nagrađivanja redovitih platiša.

- Svaki potrošač koji svoj račun plati na vrijeme bit će nagrađen popustom, ističe. Objašnjava da je za svaki plaćen račun do datuma valute, uz uvjet da ne postoji nikakav stari dug, planirano upisivanje jednog boda.

Nakon prikupljenih pet bodova potrošač stječe povlasticu 5-postotnog umanjivanja sljedećeg računa, koja će automatizmom biti obračunata na računu. Nakon toga, cijeli se ciklus ponavlja, a stimulativni program vrijedi za sve potrošače.

Paulić dodaje da osim redovite opskrbe pitkom vodom ove godine planiraju nove investicije, među kojima su dodatni kapaciteti u sustavima zdenaca, održavanje suvremenog postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda, proširenje distributivnog područja (Popovac, Branjina, Petlovac i Luč).

Uz to, Baranjski vodovod uveo je rad u dvije smjene, što je drugi novi "proizvod" te tvrtke.

Tekst: Ivica Getto (Glas Slavonije)

  


Izdvojeno

Reci što misliš!