Vijesti / Regija

Otvorena burza odjeće i obuće

Otvorena burza odjeće i obuće

"Oazin" novi trogodišnjeg programa "Pomoć ugroženim Belomanastircima" koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladi imat će dvije glavne aktivnosti – socijalne usluge: dostavu besplatnih toplih obroka za 40 korisnika te skupljanje, prepravljanje i distribuciju rabljene odjeće i obuće najpotrebitijima.

Prvu uslugu "Oaza" vrši već tri godine pa za nju postoji uhodani mehanizam kako se obavlja. Drugu uslugu tek započinje pa takav mehanizam tek treba ustrojiti i uhodati.

A da bi se uspostavio kontakt s potencijalnim donatorima odjeće i obuće i mogućim korisnicima, otvorili smo na Facebooku stranicu nazvanu "Oazina" burza obuće i odjeće. Pozivamo vas da se pridružite toj stranici i da nam pružite podršku u pomaganju potrebitima.

Burza odjeće i obuće se provodi u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć ugroženim Belomanastircima".

Ako imate DOBRE odjeće i obuće koju više ne možete nositi ili je ne nosite iz nekog drugog razloga i ako takvu odjeću i obuću više ne želite čuvati, poklonite je "Oazinoj" burzi odjeće i obuće da bismo je mi poklonili onima kojima je potrebna, a ne mogu je kupiti.

Ako je Vama ili Vašoj obitelji potrebna rabljena odjeća ili obuća ili ako znate nekoga kome je potrebna, obratite se "Oazinoj" burzi odjeće i obuće. Možda ćemo Vam moći pokloniti baš to što Vam treba.

Svoje ponude ako poklanjate rabljenu odjeću ili obuću ili svoje potrebe ako je tražite pošaljite porukom preko Facebooka, javite se na telefon (031) 705-055 svakog radnog dana od 8 do 20 sati ili dođite direkno u "Oazu", J. Antala 3, Beli Manastir.


Izdvojeno

Reci što misliš!