Vijesti / Regija

Humanitarni koncert za Biljanu Smolčić

Humanitarni koncert za Biljanu Smolčić

Nakon što joj je dijagnosticiran tumor na mozgu, slijedila je teška operacija, a tumor je odstranjen. Međutim, liječenje treba nastaviti i tu nastaje problem jer Biljani nedostaju sredstva za nastavak liječenja u Zagrebu te kupnju skupih lijekova.

Zahvaljujući prijateljima glazbenicima, biti će organiziran humanitarni koncert te će joj se darovati sav prihod od ulaznica i prodanog pića.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Dugo smo razmišljali kako joj pomoći, a budući da se bavimo glazbom, odluka je pala na humanitarni koncert. U nekoliko dana stupio sam u vezu sa kolegama iz Osijeka, Darde i Batine, koji su bez mnogo razmišljanja dali svoj pristanak i svoje slobodno vrijeme odlučili iskoristiti nadasve humanitarno, tvrdi Goran Kranjčec iz Belog Manastira, jedan od suorganizatora koncerta.

Jedini izvor prihoda Smolčićevih je plaća Biljanine majke, koja radi kao spremačica u OŠ Čeminac. Otac je prošle godine radio u sklopu javnih radova na području općine Čeminac, a trenutačno je na Zavodu za zapošljavanje. Svirka će biti održana u subotu 26. veljače u batinskim Zidinama u 21 sat. Ulaz je simboličnih 10 kuna, a na koncertu će nastupiti osječki ''Sun of yellow cousin'' i ''Tsunami Silence'', ''Noisome Mind'' iz Batine te Bane, koji će imati solo dionicu. Na repertoaru će biti rock, blues i metal.

IZVOR: Radio Baranja


Izdvojeno

Reci što misliš!