Vijesti / Regija

Uskrs u Baranji

Uskrs u Baranji

Velika uskršnja manifestacija Uskrs u Baranji započinje na Cvjetnu nedjelju i u znaku je cvijeća, te su za tu prigodu upriličili šareni Cvjetni sajam ispred Doma kulture u Petlovcu. Uz bogatu ponudu na štandovima, goste očekuje i prigodan program.

Pozivamo vas i na Prikaz Križnog puta u Grabovcu (12.04.2014.) te zajedničko obilježavanje zanimljivog običaja u Grabovcu. Toga će dana, prigodnim Uskršnjim programom, prikazom Križnog puta i povijesnim prikazom stradalih crkvi u Baranji uz veliki uskršnji sajam Grabovac pretvoriti u središte svih zbivanja u Baranji.

Proljetni vašar u Karancu (13.04.2013.) već su dobro poznata baranjska tradicija. Iz godine u godinu ovaj šaroliki seoski sajam privlači sve više gostiju posebno turiste iz drugih krajeva Hrvatske i inozemstva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bogat program Uskrsa u Baranji završiti ćemo u Belom Manastiru (19.04.2014.), u etno selu Hotela Patria, gdje vas čekaju raznoliki uskršnji štandovi, prigodan dječji uskršnji igrokaz, Uskršnja radionica, bogata gastro ponuda, fijakeri i TS Fijakeri.

"Vjerujemo da će vam se programi koje smo pripremili svidjeti te da ćete ih, nakon što ih popratite u vašem mediju, i sami posjetiti," poručuju iz TZ Baranje.

Plakat Uskrs

  


Izdvojeno

Reci što misliš!