Vijesti / Regija

Božićno selo u Bilju šarolikom ponudom privuklo posjetitelje

Božićno selo u Bilju šarolikom ponudom privuklo posjetitelje

„Božićno selo“ u Bilju sajam je koji je pružio zabavu, mnogobrojne sadržaje i šaroliku ponudu svim dobnim skupinama. Sajam je organiziran suradnjom Savjeta mladih općine Bilje i Zajednice mladih Mađara Hrvatske.

Božićno selo krasilo je Bilje 21. prosinca 2013. do kasnih večernjih sati. Na štandovima su bili izloženi tradicionalni baranjski proizvodi, kolači, kreativni ručni radovi, a među svim tim bilo je mnoštvo ideja za kupnju Božićnih darova ukoliko to već niste obavili.

Najmlađi posjetitelji uživali su u vožnjama turističkim vlakićem kroz Bilje. Djed Božićnjak šetao je Božićnim selom i nagrađivao sve koji su bili tijekom godine dobri, a osim vlakićem mališani su mogli voziti se s Djeda Božićnjakom i na posebnom osvijetljenom biciklu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Održana je i priredba, a nakon toga i koncert jednog glazbenog sastava. Božićnim selom odjeknule su prigodne pjesme, a takva atmosfera i kuhano vino grijali su posjetitelje.

Ispunite glavu radosnim mislima, srce pomirljivošću, dobrotom, radošću, ljubavlju, usta smijehom i sve će opet biti dobro! Čestit Božić!

bilje Selo 01

bilje Selo 01

bilje Selo 01

bilje Selo 01

Tekst i foto: Amra Hodžić


Izdvojeno

Reci što misliš!