SiB Četvrtak 15.03.2012. - Najave i vrijeme

SiB Četvrtak 15.03.2012. - Najave i vrijeme

Četvrtak, 15.03.2012. Prevladavat će sunčano, ujutro ponegdje magla i niski oblaci. Vjetar slab, u Slavoniji do umjeren sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka većinom od -2 do 3, a najviša dnevna od 11 do 16°C.
osijekljudi495

ZABAVA, IZLASCI, KULTURA:

Lotus bar - Kao i svaki četvrtak u Lotus baru, samo za pripadnice ljepšeg spola, njihova večer! Pred kraj radnog tjedna, u iščekivanju vikenda, dođite se opustiti u Lotus bar. Nakon jednog plaćenog cocktaila sljedeći gratis!!

Bastion Osijek - Brucošijada, Dirty dance i clubbing u Bastionu

KTOPU - Dubstep, Drum 'n' Bass and Glitch-Hop Madness uz DJ Olivera

De Mode - Ulaz i dalje 5kn kao simbolični iznos, cijene cuge su i dalje 7kn red-bull votka, a ovaj put i medica po cijeni od 7kn!

OBP 

Barcelona Pub

MDH Medium

Cocktail BarKa - Vikend @ Cocktail BarKA

Bilje: "1. Rural day" - "1.Rural day" održati će se dana 15. ožujka 2012. god. u prostorijama Razvojne agencije općine bilje (Dom kulture, K.Zvonimira 2b) u Bilju.

HNK Osijek - 16. ožujka 2012. u 19.30 sati - REQUIEM - Đakovo - katedrala prvostolnica Sv.Petra -  HNK Osijek

ZOO Vrt Osijek - Zoološki vrt Osijek otvoren svakoga dana, vikendima i blagdanima, od 09:00 do 17:00 h, s tim da je ulaz za posjetitelje do 16,00 sati. - Više o ZOO vrtu

Muzej Slavonije Osijek - Aktualne izložbe

 

 POLITIKA, PRESS, PROTOKOL:

Ured Gradonačelnika - u 17 sati      U sklopu programa proslave i sjećanja na revoluciju u Mađarskoj 1848./49.,  prvi potpredsjednik Gradskoga vijeća Grada Osijeka Ivica Završki položit će vijenac na spomen ploču Antal Mihalija. - Š. Petefija 76 (Retfala)

Ured Gradonačelnika - u 19 sati     Zamjenica gradonačelnika Danijela Lovoković svečano će otvoriti Simpozij „e-CARDIOLOGY 2012.“, u organizaciji Europskog i Hrvatskog kardiološkog društva.  
 - Kino Urania

Kabinet Župana -12.00 sati - U Velikoj vijećnici Skupštine Osječko-baranjske županije održat će se savjetovanje pod nazivom „Sprječavanje sukoba interesa u obnašanju javnih dužnosti te uloge i značaj sustava imovinskih kartica kao sredstva u borbi protiv korupcije“. Savjetovanje će provesti predsjednik Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, djelatnici Povjerenstva, predstavnici Ministarstva pravosuđa i uprave. Sudionici su čelnici jedinica lokalne samouprave s područja Županije. Nazočne će u ime Županije pozdraviti zamjenik župana dr.sc. Željko Kraljičak.   - Velika vijećnica Skupštine Osječko-baranjske županije, Županijska 4, Osijek

Kabinet Župana - 17.00 sati - Predsjednik Skupštine Osječko-baranjske županije Zlatko Maksimović položit će vijenac na spomen ploču pred Mađarskim kulturnim društvom Nepkor u povodu obljetnice Mađarske revolucije.- Šandora Petefija 76, Osijek


OBAVIJESTI:

UNIKOM - Raspored iznošenja, prikupljanja i odvoza glomaznog otpada

HEP - Zbog radova struje neće biti ...

VODOVOD - Zbog radova vode neće biti...


SPORT:

NOGOMET

RUKOMET

ODBOJKA

 

 

Molimo vas da i Vi Vaše najave šaljete na mail redakcija[at]sib.hr

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr