Ukradeno, izgubljeno, nađeno

Ukradeno, izgubljeno, nađeno

'Apel: 'Zovem se Dante i tražim dom!''

dante 01

Na kontakte naše redakcije učestalo nam pristižu brojne informacije o pronađenim psima koje je netko napustio. Ipak, jedan takav apel upućen od njegove privremene vlasnice iz Osijeka, zbog svoje maštovitosti, privukao je našu pažnju.

   

Izgubljen aparat za mjerenje ugljičnog monoksida

mono

Aparat za mjerenje ugljičnog monoksida izgubljen je jučer između 10-12h, na trgu Bana Josipa Jelačića, donji grad ili Dunavska ulica u Osijeku. Ukoliko ste ga pronašli, dojavite na 0953951004.

   

Izgubljen vjenčani prsten

zlatarnica zlatko 1

Osječanka Slavica Semialjac iz naselja Jug 2 prije nekoliko dana izgubila je vjenčani prsten. Prsten je kombinacija žutog i bijelog zlata, a s unutarnje strane ugravirano je Marko 19.8.2009.

   

Pas Doni odlutao u Osijeku

doni

U Retfali je prije nekoliko dana odlutao pas imena Doni. Doni je mješanac terijera i shih tzua i nije imao ogrlicu.

   
   

Izgubljen zaručnički prsten na Zrinjevcu

prsten

Čitateljica Sandra izgubila je zaručnički prsten negdje  na Zrinjevcu (Osijek), kod semafora prema Trgovačkoj školi, u petak 09.05.

   

Ukraden bicikl ispred Gornjodravske obale

bic-donjgoravska

Nažalost još jedan u nizu ukradenih bicikala koji objavljuemo u ovoj rubrici. Ovaj je ukraden našem čitatelju Mateju ispred Gornjodravske obale 90C u Osijeku. Ako imate ikakvih informacija, javite nam se u inbox na FB stranici SiB.hr

   

Ukraden bicikli ispred Ekonomskog fakulteta u Osijeku

fuji bicikli

Još jedan u nizu krađa bicikla u Osijeku. U pol bijela dana ispred osječkog Ekonomskog fakulteta ukraden je bicikl marke FUJI. Lopovi su prerezali lokot. Oštećeni vlasnik moli ako je netko vidio lopova ili ima ikakve informacije o ukradenom biciklu da nam se javi u inbox na FB i nudi nagradu.

   

Ukraden bicikl na Sjenjaku

bicikl

Protekle noći na području osječkog naselja Sjenjak ukraden je bicikl. Vlasnik poziva sve imaju bilo kakva saznanja o ovoj krađi da se jave na broj 0912348997.

   

Ukraden bicikl iz dvorišta

bicikl

Sinoć je ukraden bicikl iz dvorišta Nikoline Martinov u osječkoj Svačićevoj ulici! Ukoliko ga netko vidi vlasnica moli da joj javi!

   

Izgubljen novčanik na području Rokove ulice

novcanik400

Jučer oko podneva na području Rokove ulice u Osijeku izgubljen je crveni ženski novčanik sa svim dokumentima i karticama. U slučaju pronalaska poštenom nalazniku slijedi nagrada. Kontakt broj: 0917550088

   

Izgubljena sportska torbica s novčanikom

Izgubljena sportska torbica s novčanikom
Izgubljena sportska torbica (plavo-crna) s novčanikom i svim dokumentima. U Osijeku u Vijencu Ivana Meštroviča kod zgrade br.28

   

Pronađen pas u Donjem Gradu

nikolina pas

Čitateljica Nikolina javila nam se sa zamolbom da prenesemo poruku o pronađenom psu. Ako itko ima informacije neka nam se javi u inbox na našem Facebooku ili na mail redakcija[a]sib.hr

   

Pronađen pas u Tvrđavici

pas cutunic

U osječkom naselju Tvrđavica pronađen je pas. Ukoliko je vaš ili znate nekoga tko ga traži možete se javiti na 098813838 (Josip).

   

Stranica 1 od 2

Najave događaja

Četvrtak

Petak

Subota