Studentski kapelan podijelio nagrade za humano i etično ponašanje

Studentski kapelan podijelio nagrade za humano i etično ponašanje

kapelan

Studentski kapelan Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku,  dr.sc. Arkadiusz Krasicki, CSSp, u suradnji s udrugom DUHOS, deseti put dodjeljuje jedinstvenu „Nagradu studentskog kapelana za humanitarno i etično ponašanje studenata, djelatnika i organizacija Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku“. Natječaj je bio otvoren od Uskrsnog ponedjeljka do svetkovine Duhova (25.4.-15.5.2017.)

Tom nagradom želi se nagraditi trud i angažman pojedinaca i organizacija koje svojim predanim radom doprinose stvaranju pozitivnog okruženja i boljitka Sveučilišta i šire zajednice. Želi se iskazati važnost humanitarnog i etičnog ponašanja u društvu, te doprinijeti stvaranju socijalnog povjerenja nagrađujući pojedince i udruge čije djelovanje predstavlja poželjan oblik ponašanja. Prilika je to da se na jedinstven način pokaže zahvalnost i divljenje osobama i organizacijama koje se nesebično zalažu za humane vrijednosti u društvu.

Odlučeno je da će se priznanja studentskog kapelana dodijeliti sljedećim nominiranim osobama:

•    Rastimiru Orliću
•    Eleni Stranić
•    Anamariji Buzgo
•    Zvonimiru Žulju
•    Ivanu Leningeru
•    STV- emisija "Student Info" -Katarina Kljaić

Priznanje je dodjeljenjo na studentskom vjeronauku u utorak 21.11.2017. godine u Župi sv. Ćirila i Metoda u Osijeku (Divaltova).

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja