Tjedan mobilnosti studenata

Tjedan mobilnosti studenata

mobilnost studenata

Već sedmu godinu zaredom, IAESTE organizira “Tjedan mobilnosti studenata” kojim se informira i potiče studente na angažman van okvira redovnih predavanja, ispita i obaveza. Kroz brojne radionice i predavanja, studenti, a i drugi zainteresirani, mogu čuti životne priče predavača te predstavljanja studentskih udruga i poslodavaca s područja Osijeka.

Od poznatih imena osječke poslovne scene, poput Osijek Software Citya, BambooLaba i Gideon Brothersa, pa do poznatih lica s televizije, “lovca” Krešimira Međerala Sučevića iz “Potjere” i stand-up komičara Gorana Vugrineca, na Tjednu mobilnosti studenata vas očekuju nezaboravni trenuci i predavanja koja će vas zasigurno oduševiti, a možda vas odmah i potaknuti na životne promjene.

Tjedan mobilnosti studenata se održava od 6. do 11. studenog u prostorijama FERIT-a i EFOS-a, ulaz na predavanja je potpuno besplatan, a za više detalja popratite daljnje objave unutar ovog eventa.

“Obrazovanje je najjače oruđe za stvaranjem promjena u svijetu” - izjavio je Nelson Mandela, a udruga IAESTE upravo na takvom stajalištu gradi bolju budućnost. Uz redovno akademsko obrazovanje, članovi udruge aktivno sudjeluju te educiraju druge studente o mogućnostima međunarodne mobilnosti i mnogih drugih aktivnosti. Dokazano je da aktivno sudjelovanje u izvannastavnim aktivnostima uvelike doprinose razvoju karaktera i vještina studenata, što u današnje vrijeme predstavlja važan čimbenik prilikom zaposlenja.

Zato se priključite predavanjima te skupa s nama postanite dio bolje budućnosti!

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja