Zanimljivi govornici, networking i zabava: Bliži se Inspire Me konferencija u Osijeku

Zanimljivi govornici, networking i zabava: Bliži se Inspire Me konferencija u Osijeku

Inspire Me 3

Inspire Me konferencija održat će se 3. ožujka u Osijeku, a očekuje se sudjelovanje preko 250 studenata i mladih različitih usmjerenja. Govornici će podijeliti svoje uspješne karijerne i poduzetničke priče, radionice održati vrhunski profesionalci, a sudionici imati priliku vidjeti koje su mogućnosti zapošljavanja u uspješnim kompanijama.

Inspire Me konferencija održat će se 3. ožujka na Ekonomskom fakultetu, a za sudionike je odlična prilika za učenje i usavršavanje, za poslušati inspirativne priče uspješnih pojedinaca, informiranje o mogućnostima zapošljavanja i realizacije vlastitih ideja, upoznavanje s novim tehnologijama, povezivanje s kolegama iz različitih struka i poslodavcima, te sklapanje novih prijateljstava i dobru zabavu.

U Osijek između ostaloga, dolaze poznati govornici i predavači – Nikola Žinić, kreativni direktor i suosnivač agencije Bruketa & Žinić OM, jedne od najnagrađivanijih reklamnih agencija u jugoistočnoj Europi, Bruno Šimleša, TV voditelj i autor knjiga Ljubavologija i Škola života, Manuela Šola, osnivačica Komunikacijskog laboratorija, vodeće komunikacijske agencije u regiji, Branimir Brkljač (Mokrin House), Mia Biberović (portal Netokracija), Ivor Bihar (Mediatoolkit), Sandi Imerović (fitness coach), Jeronim Marić (Adastra), Ivica Kruhek (Marker) i brojni drugi.

Glavni dio konferencije predviđen je za uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, umjetnika i dr., koji će sa sudionicima podijeliti svoja poslovna i životna iskustva (ideje, znanje, karijera, usponi, padovi, uspjeh).

Paralelno sa glavnim dijelom programa održavaju se i specijalizirane radionice, za manje grupe, u kojima će profesionalci, na interaktivan način, sudionike detaljnije upoznati s određenim područjem (financije, marketing, IT, prodaja, event management NLP, lifestyle, PR i dr.).

Također, sudionici konferencije imati će priliku vidjeti kako izgleda rad u uspješnim kompanijama iz različitih djelatnosti, koje su mogućnosti zapošljavanja te rješavati njihove mini case study-e. Jedna od aktivnosti je i speed dating s poslodavacima, na kojem će kompanije predstaviti mogućnosti za praksu i zapošljavanje. Sudionici konferencije dobiti će i e-certifikat koji mogu upotrijebiti za prijavu na natječaje.

Inspire Me konferencija održat će se 3. ožujka, od 10-18h, na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Nakon toga, slijedi i neformalni dio konferencije (20-22h) izvan fakulteta namijen upoznavanju i druženju sudionika i predavača, a od 22h počinje party.

Više informacija o konferenciji i predavačima pratite na web stranicama konferencije: www.inspiremekonferencija.com, pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili pratite na facebook stranicama. Promotivnu cijenu ulaznica za konferenciju u Osijeku možete iskoristiti do 18.02., a dostupne su preko linka.


Konferencija je održana u Rijeci (11/2016) i Puli (12/2016), a sudjelovalo je preko 500 sudionika. Neki od dosadašnjih govornika i predavača bili su: Miljenko Vaić (Nestle), R. Michael Anderson, Andrey Shtylenko, Davor Jurkotić, Andrea Andrassy, Krešimir Mišak, Jan Kerekeš i dr. Govori se mogu pogledati na You Tube stranici konferencije.

Nakon Osijeka, u 2017. godini slijede izdanja konferencije u Zadru i Zagrebu.

  
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr