Lifestyle / Studentski kutak

EWoB Business Hackathon vol. 3 - Pomjeri svoje granice

EWoB Business Hackathon vol. 3 - Pomjeri svoje granice

Već treću godinu za redom, zadovoljstvo nam je pozvati sve studente osječkog sveučilišta da se uključe u sve popularnije studentsko natjecanje, samoinicijativno osmišljeno od strane članova udruge Poduzetnici bez granica - EWoB Business Hackathon. Na originalan i netipičan način, studentima se omogućava prilika za iskazivanjem znanja, iskustva i poduzetničkog potencijala pred poslodavcima.



EWoB Business Hackathon veliki je izazov koji se postavlja pred studente željne isticanja. Sposobnost rada i strateškog promišljanja u stresnim situacijama koje su ponajprije uzrokovane kratkim vremenskim ograničenjem, iskazat će se putem rješavanja nekoliko zadataka koji zahtijevaju razumijevanje poslovno-ekonomskih problema, a vezani su uz područje logike, strategije, analitike i liderstva.

Cilj je pronaći 1% najboljih studenata osječkog sveučilišta koji posjeduju jedan iznimno važan čimbenik u današnjem poslovnom svijetu – interdisciplinarno znanje. Natjecateljima se pruža prilika osvajanja vrijednih novčanih nagrada, ali i mogućnost studentske prakse koja osigurava vrijedno iskustvo za daljnji razvoj. Poduzeća koja nude mogućnost prakse su Inchoo, BambooLab, BetaWare i GDi.

EWoB Business Hackathon održat će se 26. svibnja na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Informacije vezane uz prijavu, kao i sve dodatne informacije možete pronaći na službenoj Facebook stranici EWoB Business Hackathon.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!