Lifestyle / Studentski kutak

Pokaži svoje sposobnosti i prijavi se na Case Study Competition

Pokaži svoje sposobnosti i prijavi se na Case Study Competition

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu otvoreno je vodeće regionalno studentsko natjecanje u organizaciji eSTUDENTa, Case Study Competition. Prijave traju do 17. ožujka, a prijaviti se mogu svi zainteresirani studenti iz cijele regije.



Case Study Competition studentsko je natjecanje u kojem studenti dobivaju priliku upotrijebiti znanje stečeno u studentskim klupama za rješavanje pravih poslovnih slučajeva. Ove godine predstavljeno je 11 poslovnih slučajeva poduzeća različitih područja djelovanja. To daje priliku studentima različitih interesa i sa različitih fakulteta da pokažu svoje sposobnosti. Za najkreativnija rješenja rezerviran je bogati fond novčanih nagrada, ali i brojne prilike za stjecanje pravih poslovnih iskustava kroz prakse u predstavljenim poduzećima.

"Case study competition projekt je koji nas odmiče od monotonih svakodnevnih situacija i donosi nam dodatnu vrijednost koju čista teorija na fakultetu ne donosi. Takva vrsta natjecanja je must have za svako sveučilište jer nas tjera da radimo sami, prema svojim pravilima, napredujemo vlastitim razmišljanjem i stalnim istraživanjem te konstantnim radom na rješenjima jer samo tako ćemo naučiti najbolje što možemo!" - Nikola Dudek, pobjednik Case Study Competitiona 2013. godine.

Studenti se prijavljuju u timovima od dva do četiri člana, a svaki tim na raspolaganju ima i mentora iz poduzeća čiji poslovni slučaj rješava. Od 14. do 18. ožujka na Fakultetu elektrotehnike i računarstva i na Ekonomskom fakultetu bit će organizirana i predstavljanja poslovnih slučajeva na kojima će se studenti moći upoznati sa zadanim problemima i iz prve ruke saznati sve što ih zanima.

Sve informacije o rasporedu predavanja, tijeku natjecanja i prijavama, dostupne su na službenim web i facebook stranicama projekta, a kako je bilo na svečanom otvorenju pogledajte u videu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita



Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i iskušajte svoje snage među kolegama studentima iz cijele regije! Sretno!

   


Izdvojeno

Reci što misliš!