Lifestyle / Studentski kutak

AIESEC Osijek: Prijavi se i postani član najveće studentske organizacije na svijetu

AIESEC Osijek: Prijavi se i postani član najveće studentske organizacije na svijetu

Počela je nova akademska godina, a time i lov na sve zainteresirane studente koji bi se htjeli priključiti i postati članovi AIESEC Osijeka.

Svi studenti sa svih fakulteta su dobrodošli jer za svakoga postoji nešto u čemu se mogu pronaći. Samim ulaskom u AIESEC, studenti imaju priliku postati članovi jednog od timova, kao na primjer, tim za Financije, tim za Marketing, tim za Ljudske resurse, tim za odnose s korporativnim sektorom te timovi za dolaznu i odlaznu razmjenu studenata. Osim toga, članovi će imati priliku upoznati mnogo ljudi iz različitih kultura, odlaziti na konferencije te je mnogo druženja zagarantirano.

Važno je naglasiti kako postoji velik broj osoba koje su se uspjele zaposliti upravo na osnovi radnog iskustva kojeg su stekle članstvom u AIESEC-u, a to je znak da se ova prilika nikako ne smije propustiti. Osim što svi članovi stalno prolaze nekakav oblik edukacija, za nove članove uvijek se organizira i lokalna konferencija koja traje dva dana. Upravo na toj konferenciji, koja će biti održana 24. i 25. listopada, novi članovi imat će priliku upoznati se s AIESEC-om, s ostatkom članova i sa svim projektima.

Link za prijavu je ovdje: http://bit.ly/GlobalLeaderHR

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Više informacija može se pronaći na facebook stranici Aiesec Osijek.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!