Lifestyle / Studentski kutak

Veliki studentski natječaj - #Rebranddd

 Veliki studentski natječaj - #Rebranddd

Zagreb 14. rujna 2015 –u organizaciji studentske udruge eSTUDENT i Ine pokrenut je studentski natječaj #Rebranddd  s ciljem osmišljavanja i izrade kreativnog logotipa Ine kao poslodavca. Ovim studentskim natječajem otvara se prilika studentima da svoje teorijsko znanje, iskustvo i kreativnost razvijaju i testiraju na primjeru stvarnog poslovnog zadatka jedne od vodećih kompanija u Hrvatskoj.

Na natječaju mogu sudjelovati svi studenti neovisno o statusu (redovni i izvanredni studenti), godini studija (preddiplomski i diplomski studij sveučilišta) te vrsti visokoškolske ustanove (veleučilišta i visoke škole) u Republici Hrvatskoj. Studenti zadatak mogu rješavati individualno ili u timu od maksimalno 3 osobe. Rok za prijavu je 16. rujna 2015., a timovi svoja rješenja mogu predati do 30. rujna 2015.

O najboljem rješenju odlučit će peteročlani žiri sastavljen od stručnih osoba iz grafičke industrije te predstavnika Ine. Najbolji će biti novčano nagrađeni u iznosu od 9.000 kn, 6.000 kn i 3.000 kn za prva tri mjesta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sam natječaj odvijat će se u dva kruga. U prvom će stručni žiri na temelju unaprijed definiranih kriterija odabirati najboljih šest ideja, a u samoj završnici nakon javne prezentacije bit će odabrana tri pobjednička rješenja.

"Studentski natječaji ovog tipa pokazali su se kao odlična prilika  za studente da znanje stečeno na fakultetu primjene u praksi. Suradnja s vodećim poduzećima studentima omogućuje stjecanje vrijednog iskustva koje im je velika prednost prilikom budućeg zapošljavanja“ – izjavio je Luka Šlibar, predsjednik eSTUDENTa


Više informacija o samom natječaju, dodatne mogućnosti za sudionike te pravila sudjelovanja možete pronaći na službenoj web stranici udruge eSTUDENT.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!