Lifestyle / Studentski kutak

Najboljim studentima mesna industrija Ravlić uručila nagrade

Najboljim studentima mesna industrija Ravlić uručila nagrade

Povodom obilježavanja 55. obljetnice postojanja Mesne industrije Ravlić d.o.o. pod nazivom „55 godina s Vama!“ studenti Ekonomskog fakulteta u Osijeku u okviru udruženja koji okuplja studente Marketinga participirali se u rješavanju case studya.

Studenti su naime bili podijeljeni u timove gdje su rješavali tri problemska zadatka. Ovo je projekt u sklopu kojeg su studenti imali priliku na praktičnom primjeru primijeniti svoja teoretski stečena znanja. Svaki je rad pregledan i ocijenjen od strane povjerenstva, a najbolji je tim nagrađen s bogatim nagradnim fondom. Na natječaju su mogli sudjelovati svi studenti Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

Mesna industrija Ravlić pobjednički je tim u sastavu:
• Maja Živković
• Karlo Konig
• Tin Pandurić

nagradila novčanom nagradom u iznosu 2.000,00 kuna, poklon paketima Ravlić proizvoda, uvjerenjima o postignutom rezultatu i prilikom da predstave svoje ideje upravi i ostvare suradnju s Mesnom industrijom Ravlić.

Mesna industrija RAVLIĆ je jedan od najvećih proizvođača svježeg mesa i mesnih proizvoda u Hrvatskoj. Grupacija RAVLIĆ trenutačno zapošljava više od 350 djelatnika. AGRO RAVLIĆ sestrinsko je poduzeće tvrtke RAVLIĆ koje se bavi uzgojem žitarica i drugih usjeva te usko surađuje s Mesnom industrijom RAVLIĆ koja u svom vlasništvu ima nekoliko tisuća junadi u uzgoju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

To omogućava proizvodnju kvalitetne stočne hrane za potrebe uzgoja. Suvremena klaonica, smještena u blizini Osijeka, u Petrijevcima, jedan je od najmodernijih i najreprezentativnijih klaoničkih objekata u Hrvatskoj i šire. Kapacitet klaoničke linije iznosi 180 svinja i 35 goveda na sat, s mogućnošću proširenja. Mesoprerada je smještena na istoj lokaciji, a proizvodi brojne trajne i polutrajne proizvode koji su osvojili mnoga priznanja i nagrade za kvalitetu. RAVLIĆ trenutačno ima 37 mesnica na području od Vukovara do Krapine te planira ozbiljnu ekspanziju maloprodajne mreže na području Hrvatske.

Maloprodajni objekti prepoznatljiva su izgleda i karakteristična asortimana. Filozofija poslovanja - jamčiti kupcima da je meso koje kupuju kvalitetno, svježe i domaće te da je proizvedeno na siguran i moderan način.

Naglasak obilježavanja obljetnice je stavljen na nagradnu igru. U nagradnoj igri moći će sudjelovati svi kupci mesnica RAVLIĆ koji ostvare kupnju u minimalnom iznosu od 55kn. Kupci ispunjavaju kupon koji će ubaciti u kutiju izloženu u maloprodajnom objektu. Po završetku trajanja nagradne igre biti će organizirano svečano izvlačenje nagrada.

Nagradni fond obuhvaća 55 nagrada, među kojima su najvrijednije: Peugeot 208, bicikl, iphone 6, Samsung Galaxy Tab3, putovanje 365 dana autobusom, putovanje za 2 osobe u Prag i Beč, televizor…

   


Izdvojeno

Reci što misliš!