Lifestyle / Studentski kutak

EWob Business Hackathon #2

EWob Business Hackathon #2

Sve je spremno za drugi po redu EWoB Business Hackthon! Prijave su u tijeku, a 1 % najboljih studenata osječkog Sveučilišta se čeka. Očekuju Vas vrijedne novčane nagrade i mogućnost predstavljanja potencijalnim poslodavcima!

EWoB Business Hackthon je studentsko natjecanje koje se održava 22. svibnja na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u organizaciji studentske udruge EWoB (Poduzetnici Bez Granica). Ovo je vrlo intenzivno natjecanje, sastavljeno od 4 pitanja iz područja procjene, strategije, analize i logike, te završnog case study-a. Deset najboljih finalista imat će mogućnost rješavanja finalnog poslovnog problema i dati svoje rješenje te osvojiti vrijedne nagrade! Za najbolja tri studenta osigurane su novčane nagrade, a za ostalih sedam finalista poklon paketi.

Što studenti dobijaju sudjelovanjem na Hackathonu? 

Ovom prilikom studenti mogu iskazati i pokazati svoje interdisciplinarno znanje i izravno predstaviti poslodavcima, žiriju. Članovi žirija su utjecajne osobe iz poslovnog sektora, osnivači i direktori uspješnih tvrtki sa konstantnim rastom. Svaki od članova žirija otvoren je za mogućnost pružanja prakse studentima ili neke druge poslovne ponude. Iza Hackathona već sada postoje uspješne priče prošlogodišnjih finalista!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svi studenti su koji misle da su dorasli ovom izazovu mogu se prijaviti na www.pbg.hr/ebh i pokazati da su oni upravo ti koje tražimo. Požuri jer su prijave do 20. svibnja!

Odvaži se i istupi iz mase! Budi 1%!


Izdvojeno

Reci što misliš!