Lifestyle / Studentski kutak

Student Info - emisija za studente u programu STV-a

Student Info - emisija za studente u programu STV-a

Student Info prilog je kojemu je cilj informirati, zabaviti i pomoći studente u njihovom razdoblju studiranja.  Student Info možete pratiti na programu Slavonske televizije svake srijede od 13 sati i 15 minuta.



Ovaj prilog, koji će se prikazivati unutar standardnog dnevnog programa Slavonske televizije, priređuje nekoliko studenata osječkog Sveučilišta koji žele pomoći svojim kolegama kako bi što bolje i kvalitetnije iskoristili studentske dane.

Student Info pokriva sva područja studentskog interesa te ćete tako pratiti najave i izvještaje iz noćnih klubova, sa svi kulturnih, sportskim i drugim zanimljivih događanja u Osijeku. Osim toga, ekipa Student Info-a reportažama će pokušati pomoći studentima u potrazi za poslom, jeftinim stanovima, popustima, stipendijama te studentskim putovanjima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Osim standardne ekipe u programu ćete moći sudjelovati i vi! Brojnim anketama "s terena" i gostima koji će se pridružiti u našem studiju želimo u ovaj program uključiti što više studenata osječkog Sveučilišta, a svoje komentare, sugestije i prijedloge možete slati na našu facebook stranicu te snimke priloga možete pronaći i na našem youtube kanalu," kažu urednici emisije.

Gledaj Student Info i iskoristi svoje studentske potencijale!


Izdvojeno

Reci što misliš!