Lifestyle / Studentski kutak

AIESEC Osijek: Dovedi svijet u svoj dom!

AIESEC Osijek: Dovedi svijet u svoj dom!

Zanimaju te svakodnevne navike Egipćana, Indijaca, Brazilaca ili nekog drugog stranca, a nikad nisi znao kako bi im prišao i započeo razgovor? Ako si na sva pitanja odgovorio potvrdno, AIESEC-ov hosting program može ti pomoći da to promijeniš!

Studentska udruga AIESEC Osijek organizira hosting program pod nazivom „Global Home“ za sve one koji žele naučiti više o drugim kulturama i njihovim svakodnevnim navikama koje se u mnogočemu razlikuju od naših. Hosting program „Global Home“ inicijativa je u kojoj se pozivaju svi građani grada Osijeka da ugoste internacionalnog studenta na tri ili šest tjedana, za vrijeme njihovog boravka u Osijeku. Strani studenti doći će u Osijek raditi na jednom od projekata u organizaciji AIESEC-a Osijek, a upravo ti možeš biti taj koji će njihov ostanak u Osijeku učiniti nezaboravnim!

Nikada nisam mislila da ću živjeti s Kineskinjom, a još manje da će u tih šest tjedana postati član moje obitelji! Naravno, u početku smo se prilagođavali jedni drugima, ali brzo smo se naviknuli i život sa Staci zaista je bio pun smijeha i učenja. Od njihovog načina života, studiranja, rada, zabave... Naučila sam toliko toga o toj prekrasnoj zemlji, a i sada znam da ću uvijek imati negdje prespavati ako se ikada nađem u Kini“, rekla je Paula, studentica koja je tijekom ljeta ugostila Staci iz Kine, koje je volontirala u udruzi „Slap“.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovo je prilika da proširiš svoje vidike, upoznaš nove ljude i dovedeš svijet u svoj dom. Prijavi se za hosting program na  http://bit.ly/CroGlobalHome i  postani prijatelj nekome na drugom kraju svijeta!

 


Izdvojeno

Reci što misliš!