Lifestyle / Studentski kutak

Tvoja prilika za stručnu praksu u inozemstvu

Tvoja prilika za stručnu praksu u inozemstvu

Studiraš neki od prirodnih ili tehničkih fakulteta? Želio bi iskusiti nešto više od odlazaka na predavanja i polaganja ispita? Ovo je tvoja prilika za obrazovanje, putovanja, a pritom i dobru zabavu!



Udruga za međunarodnu razmjenu studenata prirodnih i tehničkih znanosti, IAESTE, svake godine organizira natječaj za međunarnodne plaćene stručne prakse. Ove godine natječaj traje od 20.listopada do 20.studenog 2014., a mogu se prijaviti svi studenti prirodnih i tehničkih fakulteta upisani u treću godinu preddiplomskog studija ili u više godine studija. Dokumentacija potrebna za natječaj se skuplja utorkom i srijedom u Studentskom centru, a četvrtkom na Kampusu od 11 – 13 h na IAESTE štandu.

Tradicionalno, svakoga ljeta tridesetak osječkih studenata odlazi na svoje stručne prakse diljem Europe, ali i izvan, poput Japana, Tajlanda i drugih od 87 zemalja članica koje IAESTE nudi. Ovo je izvanredna prilika za stručno usavršavanje, poboljšavanje svojih vještina , učenje stranih jezik i novih kultura, upoznavanje različitih ljudi.

Udruga IAESTE poziva sve zainteresirane studente da se pridruže na redovnim sastancima koji se održavaju utorkom u 20 sati na trećem katu STUC-a. Radom i zalaganjem u Udruzi mogu uvelike doprinijeti odlasku na praksu, ali i usavršavanjem vlastitih vještina, a istovremeno se dobro zabaviti i steći nova prijateljstva.

Sve informacije uz natječaj mogu se pronaći na web stranici http://www.iaeste.hr/natjecaj/

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!