Lifestyle / Studentski kutak

Besplatno naučite strani jezik od izvornih govornika na projektu World in the City

Besplatno naučite strani jezik od izvornih govornika na projektu World in the City

Studentska organizacija AIESEC Osijek, u suradnji s Gradskom i sveučilišnom knjižnicom Osijek, organizira projekt „World in the City“, na kojemu će svi građani imati priliku besplatno naučiti neki od stranih jezika od izvornih govornika.

AIESEC Osijek i GISKO ove su godine zajedničkom suradnjom organizirali projekt „World in the City“. Cilj je projekta svim sugrađanima, bez obzira na dob i zanimanje, pružiti priliku da od izvornih govornika nauče neki od stranih jezika – španjolski, portugalski, francuski i/ili engleski. Na projektu će sudjelovati šest internacionalnih studenata koji će voditi radionice iz navedenih jezika kroz šest tjedana projekta.

Učenje stranih jezika u današnje vrijeme ima veliku važnost prilikom zaposlenja, a tečajevi stranih jezika mogu biti prilično skupi. Isto tako, znanje nekog stranog jezika otvara vam mogućnost preseljenja u drugu zemlju i stvaranje novih prijateljstava. Na ovom projektu imate priliku naučiti jezik od studenata s tri kontinenta, upoznati se s njihovom kulturom, saznati nešto novo i proživjeti svoje internacionalno iskustvo.

Projekt traje od 27. listopada do 5. prosinca 2014., a održava se u prostorijama Austrijske čitaonice u GISK-u. Predavanja će biti svaki utorak, srijedu i četvrtak od 13:30 do 19:30, ovisno o odabranom jeziku. Sudionici mogu odabrati žele li učiti jedan, dva ili čak tri jezika, a radionice će biti potpuno besplatne. Prijave za sudjelovanje primaju se na http://goo.gl/forms/OmwGiU81yj, a za više informacija pratite njihovu facebook stranicu www.facebook.com/AiesecOsijek ili se uključite u projektnu grupu http://on.fb.me/11ragpX, gdje će biti detaljno objavljen raspored predavanja za svaki tjedan.


Izdvojeno

Reci što misliš!