Lifestyle / Studentski kutak

EWoB Business Hackathon - traži se 1% najboljih studenata osječkog Sveučilišta

EWoB Business Hackathon - traži se 1% najboljih studenata osječkog Sveučilišta

Studentska udruga Poduzetnici bez granica (EWoB – Entrepreneurs Without Borders) organizira EWoB Business Hackathon – natjecanje koje će omogućiti studentima da se pokažu u pravom svjetlu. Cilj je pronaći 1% najboljih studenata osječkog Sveučilišta koji posjeduju jedan iznimno važan čimbenik u današnjem poslovnom svijetu – interdisciplinarno znanje.

EWoB Business Hackathon postavit će pred trideset dva studenta koji se kvalificiraju na natjecanje u prvom krugu zadatke koji će se odnositi na razumijevanje poslovno-ekonomskih problema i njihovo rješavanje, a uključuje razumijevanje tržišta, poslovno odlučivanje, analitike i logike. Pitanja imaju uporište u kombinaciji ICTa i menadžmenta. Nakon što žiri, kojeg će sačinjavati profesori Sveučilišta i predstavnici poduzeća koji su sponzori natjecanja, ocjeni rješenja svih natjecatelja, deset najbolje plasiranih postaju finalisti i rješavaju poseban mini case study koji su za najbolje napisale tvrtke iz različitih sektora, od ICTa, bankarstva sve do industrije. Osim priznanja, za tri najbolja studenta pripremljene su vrijedne novčane nagrade kao i mogućnost izravnog predstavljanja poslodavcima i potencijalna studentska praksa u tvrtkama čije mini case studye budu rješavali.

Nagrade


BOGAT NAGRADNI FOND ZA 10 NAJBOLJIH
VRIJEDNE NOVČANE NAGRADE ZA 3 NAJBOLJA
IZRAVNA MOGUĆNOST PREDSTAVLJANJA POSLODAVCIMA

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

PRILIKA DA ZASLUŽIŠ SVOJE MJESTO U 1% NAJBOLJIH STUDENATA

Proces prijave

Prijaviti se može klikom na link „Započni kviz“. Svi studenti koji se prijave moraju riješiti kratki kvalifikacijski kviz za natjecanje u prvom krugu EWoB Business Hackathon. Kvalifikacijski kviz je eliminatornog karaktera zbog ograničenog broja natjecatelja. Prije aktiviranja kvalifikacijskog kviza studenti moraju ostaviti svoje podatke (Ime, Prezime, E-mail, Fakultet, Godina studija, Telefon/Mob). Sam kviz se sastoji od 5 pitanja. Na prva 4 pitanja kandidati imaju 30 sekundi za odgovor, dok na zadnje pitanje imaju 90 sekundi. Pitanja bi se trebala pojavljivati jedno za drugim, a ukoliko kandidat riješi pitanje prije isteka vremena prebacuje ga se slijedeće te isto vrijedi i ukoliko kandidat ne odgovori na pitanje prije isteka vremena. Kviz je kontinuiran i nema prekida sve dok se ne ponude odgovori na sva pitanja. Sve prijave će obrađivati stručni žiri sačinjen od organizatora te profesora osječkog Sveučilišta.

EWoB poziva sve poduzetne studente da iskušaju svoje sposobnosti u praksi i prijave se na Hackathon koji će se održati 20. svibnja 2014. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Na EWoB  Business Hackathon mogu se prijaviti svi studenti Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku,  neovisno o fakultetu i godini studija. Prijava se ostvaruje putem kratkog upitnika na  od 5. do 16. svibnja 2014. godine. Požurite se, broj prijava je ograničen!


VAŽNO Kandidati imaju mogućnost samo jednom rješavati kvalifikacijski kviz. Višestruki pokušaji neće biti uzeti u obzir te će se kandidat diskvalificirati. Odgovor se priznaje ukoliko je na njega odgovoreno točno slovima ili brojkama. U konkurenciju ulaze isključivo kandidati s valjanim osobnim podacima. Svaki odgovor nema ograničen broj znakova.
→KVALIFIKACIJE KREĆU 5. svibnja 2014. u 12:00 ←


Izdvojeno

Reci što misliš!