Lifestyle / Studentski kutak

Dani Udruge College

Dani Udruge College

Ovim putem vas pozivamo na Dane Udruge College. Kao što su i obečali mreža partnera Udruge College se i dalje širi i upravo to žele proslaviti tako da su svojim članovima omogućili još veće pogodnosti.

Nemate što za raditi od utorka do četvrtka?
Jedu Vam se kolači?
Posjetili bi galeriju?
Želite ići na dobar party?

Ovim putem vas pozivamo na Dane Udruge College. Kao što su i obečali mreža partnera Udruge College se i dalje širi i upravo to žele proslaviti tako da su svojim članovima omogućili još veće pogodnosti. U slijedeća tri dana možete:

• koristiti popuste od 50% u Cookie Cafeu,
• posjetiti Galeriju likovnih umjetnosti i uživati za samo 5,00 kn i
• posjetiti party u gradu kod novog partnera Udruge College - „Caffe bar Tivoli“.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dobro ste čuli, najdraži caffe bar većine studenata napokon je postao partner Udruge College te da bi obilježili početak suradnje izašli su s ogromnim popustima na skoro svu vrstu pića. Na dan partya ove cijene vrijede za članove Udruge College i za one koji to nisu. Svi oni koji se odluče nastaviti partijati i u budućnosti u Tivoliju po promotivnim cijenama moraju nabaviti Collegicu.

Pratite njihov rad i više se informirajte na facebook stranici  jer neprestano šire mrežu partnera kako bi Vam olakšali život.
Ukoliko imate nekih pitanja, komentara, pohvala ili prijedloga svakako im se javite, a sve o Danima Udruge College pročitajte ovdje.

Zašto se učlaniti?

Simboličnom članarinom od 30,00 kn (polugodišnja) ili 50,00 kuna (godišnja) članovima Udruge mogu postati osobe u starosnoj dobi od 15-30 godina. Učlanjenjem u Udrugu studenti ostvaruju popuste i stanovite uštede kupovanjem na mjestima koje ionako često koriste. Studenti tako mogu na gotovo svim područjima ostvariti popuste. Oni se ostvaruju na raznim područjima od kulture, edukacije, zabave i rekreacije do ušteda u prehrani, shoppingu i uslugama zdravlja, ljepote te uslugama raznih popravaka. Projekt i rad Udruge je hvale vrijedan, a detaljne informacije o razgranatoj mreži partnera i popustima koji se članstvom ostvaruju može se pronaći na sljedećem linku. Ukoliko koristite usluge kod partnera Udruge College doista se isplati postati član. Ukoliko ste zainteresirani i ukoliko imate uvjete za članstvo, učlaniti se možete na sljedećem linku.

[important title=Nagradna igra]CB Tivoli i College poklanja 2x bon za konzumaciju u Tivoliu i člansku iskaznicu udruge College. Konzumacija i iskaznica mogu se podići u četvrtak u 21 sat u Tivoliu.

Želite li sudjelovati u komentar upišite: Želim biti član College udruge i uživati u Tivoliu.

Dobitnici su: Domagoj Čolaković i Zorica Karan[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!