Lifestyle / Studentski kutak

Prijavite se za program 'Studenti u akciji'

Prijavite se za program 'Studenti u akciji'

Gradsko društvo Crvenog križa Osijek nositelj je projekta "Studenti u akciji" koji je dobio punu financijsku potporu Agencije za mobilnost i programe Europske unije unutar programa Mladi na djelu, u trajanju od 7. listopada 2013. do 7. travnja 2014. godine.



Zbog presudne važnosti aktivnog građanstva u demokratskim društvima, cilj je projekta "Studenti u akciji" poticati i osposobiti studentsku populaciju Sveučilišta u Osijeku za građanski aktivizam i izgradnju zajednice za dobrobit društva.

Mladi aktivni volonteri Gradskog društva Crvenog križa Osijek koji su i inicijatori projekta provest će niz od četiri vikend treninga (tijekom studenog, prosinca, siječnja i veljače) za 15 sudionika (18-30 godina) po treningu.

Prvi u nizu treninga održat će se u subotu, 16.11.2013. godine u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Osijek (prizemno) od 09.30 do 18.00 sati.
Sve zainteresirane studente molimo da se za sudjelovanje na ovom ili nekom od sljedećih treninga jave osobno u Gradsko društvo Crvenog križa Osijek ili putem e-maila: [email protected]

studenti u akcij ck1


Izdvojeno

Reci što misliš!