Lifestyle / Studentski kutak

Poslovna Olimpijada na EFOSu: Brže, više, jače

Poslovna Olimpijada na EFOSu: Brže, više, jače

U organizaciji studenta Ekonomskog fakulteta u Osijeku ispred krovne studentske organizacije – Studentskog zbora, održat će se konferencija na kojoj će o projekcijama rasta i razvoja, kao i o očekivanim budućim ekonomskim trendovima u Republici Hrvatskoj i u svijetu te njihovom utjecaju na studente, govoriti cijenjeni stručnjaci s područja tržišnog natjecanja.

U organizaciji studenta Ekonomskog fakulteta u Osijeku ispred krovne studentske organizacije – Studentskog zbora, održat će se konferencija na kojoj će o projekcijama rasta i razvoja, kao i o očekivanim budućim ekonomskim trendovima u Republici Hrvatskoj i u svijetu te njihovom utjecaju na studente, govoriti cijenjeni stručnjaci s područja tržišnog natjecanja.

Tema 1. konferencije Ekonomskog foruma 2013 je: Poslovna olimpijada – brže, više, jače

Prva konferencija pod nazivom Poslovna olimpijada – brže, više, jače će biti održana na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, Gajev trg 7, 29. listopada 2013. godine (utorak), u vremenu od 12:15 do 17:00 sati.

Cilj Konferencije je omogućiti studentima stjecanje novih znanja od uglednih predavača koji se svakodnevno susreću s realnim poslovnim problemima koji se mogu riješiti dugoročnim strateškim planiranjem, ali i poticanjem razmjene znanja i suradnje studenata ekonomskih fakulteta sa sektorom privrede, institucija i ostalih relevantnih činitelja koji mogu i moraju postati osnova ekonomskog rasta i poslovne inovativnosti.
Ponukani smo željom za prezentacijom studenata tržištu rada kao društvo željno znanja uz primjenu modela cjeloživotnog učenja, internacionalizacije poslovanja te inovacija u njenom provođenju. Generator takvog kvalificiranog kadra je Ekonomski fakultet u Osijeku koji djeluje već 52 godine te primjenjuje nove, bolonjskom procesu prilagođene obrazovne programe.

Kao jedna od prvih visokoškolskih institucija u Osijeku i regiji, zasigurno ukazuje da bogata tradicija i sadašnji intelektualni potencijal Fakulteta mogu i u budućnosti biti snažna potpora razvoju gospodarstva Regije pa i Republike Hrvatske kao cjeline.

Ekonomski forum želi svojim sadržajem te kompetentnim, suštinskim temama izlaganja i izlagačima potvrditi tezu poslovnog takmičenja, odnosno kako biti brži, viši i jači na globalnom tržištu.

Na konferenciji će sudjelovati predstavnici društvenih, privrednih, obrazovnih, medijskih i drugih subjekata koji su svojim aktivnostima i zalaganjima postavili temelje razvoja i boljitka zajednice.

Uz značajnu podršku generalnog pokrovitelja, sponzora i svih izlagača, omogućeno je besplatno prisustvovanje svim zainteresiranim pravnim i fizičkim osobama. Smatramo da će i ova konferencija dati svoj doprinos cilju kojem težimo: razvoju društva znanja.

[blockquote]Program

Predavanja - dvorana 1
12:15 - 12:30 Otvaranje konferencije (prof. dr. sc. Vladimir Cini, dekan; prof. dr. sc. Maja Lamza Maronić)
Pozdravni govor organizatora konferencije
12:30 - 12:55 Saponia – regionalni lider (Biserka Orešković, Saponia)
12:55 - 13:20 Retail bankarstvo (Ivan Miškulin, Hypo Alpe Adria Bank)
13:20 - 13:45 Elektroslavonija – jučer, danas, sutra (Ivana Komlenac, HEP Elektroslavonija)
13:45 - 14:10 Kreativnost i inovativnost (Tomislav Buljubašić, Boris Bajtl, Siemens)
14:10 - 14:10 Životni financijski ciklus (Ivan Olujić, Raiffeisen)
14:35 - 15:00 OKRUGLI STOL – Kako spriječiti odljev mozgova iz Hrvatske?
15:00 - 15:20 PAUZA (networking – kava, sokovi, catering)
15:20 - 15:45 Brand management (Kristina Lažeta, Iločki podrumi)

Dvorana 5
15:45 - 16:10 Što nakon fakulteta? (Eduard Kuzma, Nenad Andraković EDUNOVA, INCHOO) 16:10 - 16:35 Predavanje 7 (Marijeta Duvnjak, BIPA) 16:35 - 17:00 Od start-up poduzeća do ….? (Ivan Lozančić, Gauss Development)
17:00 - 17:10 Zaključci i zatvaranje konferencije

Radionice
Dvorana 8
11:00 - 11:45 EU fondovi- nove ideje, novi rezultati; Centar za poduzetništvo, Darija Krstić
12:00 - 12:45 Vaše idealno zanimanje; Gauss Development[/blockquote]

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

WeB i društvene mreže:
www.ekonomskiportal.com/poslovna-olimpijada
facebook.com/poslovnaolimpijadaEFOS | linkedin.com/in/poslovnaolimpijada 


Izdvojeno

Reci što misliš!