Lifestyle / Studentski kutak

IAESTE vas poziva na međunarodnu praksu, a prijave produžene do 22. studenog

IAESTE vas poziva na međunarodnu praksu, a prijave produžene do 22. studenog

Studiraš neki od prirodnih ili tehničkih fakulteta? Želio bi iskusiti nešto više od odlazaka na predavanja i polaganja ispita? Ovo je tvoja prilika za obrazovanje, putovanja, a pritom i dobru zabavu!

Udruga za međunarodnu razmjenu studenata prirodnih i tehničkih znanosti, IAESTE, svake godine organizira natječaj za međunarnodne plaćene stručne prakse. Ove godine natječaj traje od 21. listopada do 22. studenog 15. studenog 2013., a mogu se prijaviti svi studenti prirodnih i tehničkih fakulteta upisani u treću godinu preddiplomskog studija ili u više godine studija. Rok za donošenje dokumentacije je 27. studeni 2013. Dokumentacija se može predati u utorak i srijedu od 11 do 13 sati u STUC-u na štandu Udruge, te četvrtak u restoranu Campus u isto vrijeme. Zadnji tjedan dokumentaciju će biti moguće donijeti u prostorije Udruge na trećem katu STUC-a o čemu će studenti biti naknadno obaviješteni.

Tradicionalno, svakoga ljeta tridesetak osječkih studenata odlazi na svoje stručne prakse diljem Europe, ali i izvan, poput Japana, Tajlanda i drugih od 87 zemalja članica koje IAESTE nudi. Ovo je izvanredna prilika za stručno usavršavanje, poboljšavanje svojih vještina , učenje stranih jezik i novih kultura, upoznavanje različitih ljudi.

Udruga IAESTE poziva sve zainteresirane studente da se pridruže na redovnim sastancima koji se održavaju utorkom u 20 sati na trećem katu STUC-a. Radom i zalaganjem u Udruzi mogu uvelike doprinijeti odlasku na praksu, ali i usavršavanjem vlastitih vještina, a istovremeno se dobro zabaviti i steći nova prijateljstva.

Sve informacije uz natječaj mogu se pronaći na web stranici www.iaeste.hr/natjecaj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!