Lifestyle / Studentski kutak

Studenti predali 4600 kuna i 40 kg mesa SOS Dječjem selu Ladimirevci

Studenti predali 4600 kuna i 40 kg mesa SOS Dječjem selu Ladimirevci

Dalibor i Ivana, predstavnici Studentskog zbora Poljoprivrednog i Prehrambeno-tehnološkog fakulteta posjetili su SOS Dječje selo Ladimirevci i tom prilikom direktoru Dječjeg sela predali su prikupljena sredstva od prve studentske roštiljade.

Prva studentska roštiljada održana je na prostorima Sveučilišnog Campusa. Dalibor i Ivana, predali su prikupljena sredstva od prve studentske roštiljade i još 40 kg ćevapčića i roštilj kobasica, što je odmah podijeljeno SOS obiteljima u Dječjem selu. Direktor Dječjeg sela zahvalio je organizatorima i svim učesnicima prve studentske roštiljade na doprinosu kako bi donacija za djecu u Dječjem selu bila što veća.

Možda nismo uspjeli ostvariti naš cilj od 1500 porcija, ali smo uspjeli razveseliti sebe i krajnjim naporima ispekli smo 920 porcija dok nije zadnja kapljica plina izašla iz plinske boce i skupili smo 4600 kn koje smo s velikom radošću donirali najmanjima“ – rekao je Dalibor u posjeti SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[span class=camera]GALERIJA: Prva studentska roštiljada[/span]

Pored ove akcije postoji obostrana želja da se suradnja između Studentskih zborova dvaju fakulteta i Dječjeg sela Ladimirevci nastavi i u budućnosti.

Izvor: http://sos-dsh.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!